.

субота, 7. мај 2011.

Sex hot Srbija


Sonny, ono što možete li mi reći o elektroni? "
"Elektroni su molekule koje izgrađuju atom."
"Pa, to je dobar početak. Ponedjeljak,  hot sex Srbija klase, želim da mi daju pet razloga zašto život ne može postojati u svemiru bez elektrona. Također želim popis njihove osnovne karakteristike, a koji je prvi otkrio elektrona, imajući u umu da sam se odnosi na 1905 otkrića, a ne naknadno enumerations. Znam da je vaš omiljeni, pa dajte mi kratko objašnjenje srbija sex  iz poglavlja 12, materije i energije elektromagnetskog spektra. I, ako mi daju doslovno udžbenik odgovor, ne smetaju pretvarajući ga u. JA ne želim vidjeti više internet preuzimanja pretvorio u kao svoj ​​izvorni rad. Netko je stavio puno posla u rehashing stare objašnjenja da je upravo radio sex srbija  u redu prije stotinu godina i nije trebalo razradu. Pa dati im kredit gdje je zbog, to je sve što će dobiti za svoj ​​trud. "
Niz jecaje ispunjene učionici. Simon Adams zatvoreno svojim knjigama, naredio svojim bilješkama, i staviti ih sve u svoju aktovku. On je bio u žurbi, on je vikenda u Aspenu planirano. Po prvi put u dugo vremena, on je bio ide solo. Bio je umoran sex chat srbija  od dovođenja datum u Aspen, samo da otkrijete ona stvarno nije volio skijanje, ona je ima mjesečnicu, ju zub ached, ili bilo koji od desetak drugih izgovora za boravak u hotelskoj sobi i jebote, radije nego ide skijanje. Hell, ako je htio jebati, mogao zgrabiti djevojčicu iz razreda. Simon pogledao gore i flinched grešno.
Melody je još uvijek sjedio u svom sjedalu, gledajući ga izbliza. Pa što je htjela? Ona je vrlo čudno i trudna pogled na njezinu licu. Da je nešto zaboravio? Ako je tako što, zapitao se što ju je gledao preko? On je iznenada ugledao nešto krivo, jako krivo. Melody je nosio kratke kariran suknja. On je primjetio ovo ranije u danu, naravno, Melody je ubojica tijelo koje traži obavijesti. Ona je pratila nova Britney Speers hir od kariran suknja, bijela bluza, i svinja repova. Svatko će se obavijest o Melody u takve odijelo.
Ono što on nije vidio ranije, bila je činjenica da je nosio nema gaćice. On je osjetio njegov penis kaljenje u njegove hlače kao što je on anketiranih slatko malo drolja. Njene noge su bile otvorene, jasan poziv. Ona je slatka maca, ako bi mogao nazvati maca slatka. Maca je puno poput novorođenog djeteta, svatko gledao ružna crvena, sniveled-up bebu na krevetu i rekao: "wow, kako je slatka", iako je to izgledalo koristi tampax s očima.
"Bok, Melody", rekao je pažljivo.
"Bok Gospodin Adams", rekla je u slatkim, djevojački glas dizajniran da ide zajedno s njom outfit.  Erotske price - fetisi "Ima li nešto što ja mogu učiniti za vas, Melody?"
"Ja mogu misliti na puno stvari, Mister Adams, ali sam htjela da razgovaraju o mom razredu. Ja sam u nedostatku svoje klase."
"Vaš rad je nekvalitetan, čak i za ove lijene hrpa studenata. Vrlo rijetko pojavljuju, a vi rijetko obratite pozornost kada to učinite show up. Možete razgovarati stalno, potpuno zanemarujući sve što imaju za reći. Mislite li da bi mogao imati išta učiniti s njim? "
"Naravno, ali možemo pregovarati ...?" , pitala je s sramežljivi osmijeh.Njezina lijeva noga odskočiti otvorenih i zatvorenih polako, crtanje pozornost na nju mekom bedra i blago-mounded mlada ženstvenost.
"Ne," rekao je s glasom propast. "Ako želite napraviti out, ti si obličje at pogrešnu osobu. Ako želite imati spolni odnos, ja mogu biti zainteresirani. Ali, ako mi je činiti, ja ne mogu obećati bolju ocjenu. Dvoje nisu sinonimi."
"Ouh, ti si tvrd. Dobio sam B u matematici."
"Jeste li planirate jebeni svoj ​​put kroz školu, Melody?" pitao je, biti brutalno iskren.
"Da gospodine", rekla je s osmijehom lukav. "Pa barem si iskren. Ali, sada sam off za zabavno vikenda u Aspenu. Ja bi trebao biti idući sada."
"Imate li datum?" "Ne, to je razlog zašto moj vikend će biti zabavno. Idem solo.
Jeste li ikada vidjeli djevojčice u Aspenu, Melody? "
"Ne!"
"Većina su vruća, najviše su smrdljivi bogat, a većina mogu jebati oči bez čak i težak. Možete li se natjecati s tim?"
"Ne znam, ja ću probati", rekla je, uzimajući joj noge. Simon osjetio hladno čvor ispunite jamu njegov želudac. Bio je treading na tankom ledu. Ako Melody pokušao koristiti ovaj protiv njega, to će biti njegova riječ protiv njene. Ali ona svibanj imati neki opaki plan na umu. Ako ju je preuzeo na ponudu, on mora pokriti sve baze. Bila je dovoljno vruće da se jedva isplati opasnost. U stvari ona nije izgledaju puno poput Britney Speers u toj odjeći. Domina trazi roba Jako puno.
"Kladim se da mogu vas zaboraviti sve o svom putovanju", rekla je, klizna se na neiskorišteni uglu njegovu stolu.
"Kladim se da ne možete."
"Ako sam to učiniti, dovest će vas moj razred se jednom ocjenom?"
"Ne, Melody, neću. Rekao sam ti, ako sam povećati svoju ocjenu, on će imati ništa za napraviti sa seksom.
"Ja ne govorim o seksu, I'm talking about kladiti."
"Stvarno? Koji je vaš dio okladi?"
"Blowjob"? pitala nadamo. Ona je imala noge savijene. Njena suknja skliznula niz nogu pokazuje veličanstveni dupe obraz i naborano usne joj maca. "To je seks."
"Oh, vidim. Dakle želite blowjob i želiš oprati svoj ​​automobil?" "Moj auto je jedan od prvih 600 Austin Healy kabrioleti na silaze s proizvodne linije. Ako vam dodir moj auto ja ću vas tužiti."
"Joj, osvijetliti. Pa što želite?" "Budući da ste u središtu seks, ja ću napraviti seksualno okladi. Dat ću vam 30 minuta da me zaboraviti moje putovanje. Ako je, na kraju da trideset minuta, JA nađi prema ja osobno žele sam otišao, ja ti želim pronaći lezbijka ljubavnik, joj donijeti mojoj kući u nedjelju navečer, i voditi ljubav s njom dok ja jebati pakao vanjska strana od vas. Ako uspije, ja ću podići na ocjenu dva boda. Sada ste spremni da stavite usta gdje je tvoja usta? "
"Sveti sranje", rekla dahnu s šokirana izgled. Zadovoljan glup lit njegovo lice kao što je on zatvoren aktovku i spremni otići. On je vidio nju i njene as tukao s dva kraljice. "Pa ti si prateći van?" upitao je, gledajući čuđenja na licu.
"Pakao nije, da nema kladiti, da je tipično datum za mene. Jeste li spremni?""I. .." Simon je bio na gubitku. Sama pomisao na nju događaj kao što je pitao, bio je gotovo osnove za podizanje stupnja joj se na licu mjesta. Ali ne, ona je morala da ga zaraditi.
"Naravno", rekao je, ali održava se ruke. "Prvo sam zaključavanje vrata."Ona giggled i podigao joj koljeno još više, prikazujući sve njene zemaljskog blaga. Bila je vruće malo kuja. Kompaktni malo ljepote da volio zajebavati.Sada da je on mislio o tome, ona će napraviti veliki datum, a možda i djevojka. Bila je gotovo kao divlje kao što je bio. On je vidio ju odskakanje od dječaka do dječaka. Ona je obično ode gdje je novac. To je, pak, je obično rezident diler droge. Nažalost, svi oni sletjeli u zatvoru, ostavljajući joj visoke i suha. Ono što je potrebno je više zreo čovjek s inherentnim bogatstvo. Ona je potrebna netko sviđa ... njega. Okrenuo se i pogledao na njegov stol. Melodija je sada gol do pojasa. Njezina tits su bili fantastični.Jedan od nedostataka kao znanosti / učitelja biologije, bio je prisno upoznati s šminka od tipično ljudskih ženske grudi.
On je znao da se sastojala od mase odvratno žute masti, cijevi i krvnih žila, okružen tankim slojem kože. Ali rijetko, kao što je u ovom slučaju, on je naletio na skup grudi tako strašan, da to nije važno. "Moj Bože, oni ne mogu biti pravi", šapnuo kako on prilazi Melody.
"O, da oni mogu", kazala je uzeo jednu dojku u svoje ruke i lizali. Ona ga je pogledao i nasmiješio, a ona drzi za svoje uživanje. On je kao dahnu on joj prilazi, naslonio na stol i uzeo obje dojke u svoje ruke.
"Wow, sad da je skup grudi", rekao je, uredno impresioniran.
"To daje čovjeku nešto da se drže na, a on je jebeni pakao iz mene od iza."
"To sigurno ne", rekao je, gledajući preko ostatak njenog tijela. "Ja sam imao moje oči na vas od vaše Junior godine, Melody. Često sam maštala o trenutku kao što je ovaj."
"Ja previše. Vi ste najviše atletski, a najbolje izgleda učitelj u školi. Pitala sam se koliko dugo ste mogli jebati mene. Nikad nisam imao višestruke orgazme".
"A vi ne će sada, u pola sata. Sat otkucava."
"Dobro", rekla je, klizna off stol. Ona ga je okrenuo ga i sjeo u svoje mjesto, na rubu stola. Ruke fumbled na njegov patent zatvarač. Ona je imala problema s dobivanje njegov penis lupanje iz njegove hlače, tako da ona undid uhvatiti te ih yanked dolje. Ona ribu njegov veliki penis iz njegove donje rublje, i uzeo vremena uživati ​​u njoj. To je bio samo pod sedam inča, više nego adekvatan za većinu radnih mjesta. Simon brzo izašao iz njegove hlače, on nije želio da ometaju njegov napredak, ako je potreban da bi se kretati brzo.
"Wow", rekla je, drži njegov penis u jednom vitko bijelu ruku. Ona Pomilovala ukratko kao ona ispitana usko. "Ja nikada neću biti sretna s dječacima opet," rekla je s osmijehom.
"Me ni. Šest minuta je prošlo", kazao je u izdvojenom glasom. To je sve djelo. Unutra je kuhalo s nestrpljenjem. On je htio da se osjećaju joj usne vrele oko vratila njegov penis. To je doslovno bila naprezanje do usta, samo nekoliko inča udaljen. On je osjećao kao zabadanje njegov penis prema naprijed i drži glavu, dok je jebeno pakao vanjska strana od njoj slatka crvena, dizajner ruž. No, on je jednostavno čekao. Ona scooted bliže, gledao ga je sa sramežljivi osmijeh, i uzeo glavu njegov penis u svoje usne. On je dao tihi vrisak užitka, a izvana izgleda hladno i obiteljske. Ona je isisan kratko, a zatim je počeo klizna usta gore i dolje na vratilu, dok crpne šakom na to je baza. Simon je bio u nebu. On je maštala o ovoj vrlo stvar toliko puta, a studenti su bili zauzeti sa zadatkom, i on nije imao nikakve veze, ali sjesti i pregled more mlada, lijepa noge i kratke suknje prikazane u svim svojim mladenačkim slavu. Neki prikazati njihova roba ne znajući, a neke, kao što su Melody, volio zafrkavati. Melody je prvi vidio svaki dan, ona je sjedila neposredno pred njegovu stolu. Pa naravno, on mašta o njoj najviše.On je sjedio u potrazi pod suknjom na glatkim prostranstvo tople bedra i sanjao pridržavaju glavu pod suknju da. Sada je pogledao dolje u Melody je slatko, djetinjasto lice, joj fantastično, čvrsto, grejp veličine grudi, a njezina uzdignuta koljena s kratke suknje spuštanju joj prepone. Simon je iznenada shvatila da on nije žaljenje malog kašnjenja u njegov put. No, ona bi da zaradite viših razreda?
"Dosta toga, mi smo gubit vrijeme," rekao je, joj dizanje na noge. Ozlijeđen, ljutiti pogled prešao joj lice. Ona je stajala s durenje tako učinkovit da ga je drago da je on bio čovjek. On je odmah htio poljubiti da durenje off joj lice.No, on će zadržati svoje pročelje neranjivost. "Ležao je na stol, licem prema dolje", kazao je naredio u nepristrasni. Ona je podešen, preselio nekoliko predmeta iz putu, i postavio licem prema dolje s rukama širiti. On je kleknuo iza nje seksi dupe i podigao suknju. Tamo je, tamna, erotski maca od svojih snova. A ona je imala savršeno zaokružuje dupe da samo zavapio da se poljubi, i jebeno. Ona je otvorila njezine noge, podigao ih da biste dobili bolji stav, onda odmarao noznim prstima na podu. Njene noge su sada široko rasprostranjena, čeka. To je bio njegov magarac, raditi sa što je on želio."Wonderful", rekao je, dijelom za sebe, a djelomično na nju, umiriti osjećaje.To je radio. Okrenula se i pogledala natrag na njega s osmijehom. "Melody, možda mogu biti malo najseksi žena na ovom kampusu", kazao je dahnu i aprecijacijom realnog tečaja. Njegov hard penis htjela sudoper je dužine u njoj maca. Ali prvo je htio ispuniti svoju najluđu želje.
Nagnuo se naprijed i zapečaćena usta preko desnog obraza joj dupe. On je lizali mu desni palac i prešani u ispucati od magarca. Uz malo traži, nađe i prodrli joj mali, naborano šupak. Ona dahnu i grču na nagli, brutalni napad.Ona je pokušao okrenuti i gledati, ali je ozlijeđen njezin vrat. Ona moaned, naslonjena joj lice protiv lak njegova drvena stola. Osjetila je nepristojan i ranjiv, što predstavlja joj dupe na taj način. To je bio očajan zanat osvojiti njihov ulog i sada Šimun uzeti puni prednost od Internet. Holding magarca obraz u lijevoj ruci, on je počeo wiggling palac unutra joj dupe, kao što je on ljubio, i lizali joj meka, dupe guzovi tvrtke. On ju je dahtanje sada. Njegov napad je bio potpuno neočekivan. On se preselio u njezin lijevi obraz dupe i kupala liberalno, a da pritom zadrže brze pokrete palac unutar joj dupe. Bila je dahtanje i pritom joj dupe natrag u susret palac. On je proširio svoj ​​prst i počela poticanje joj maca sa istom rukom. Ona moaned glasno, stišćući radnog stola u svojoj vitko malo ruke. On je okupana joj dupe guzovi trenutak dulje, a zatim stao. On je izvukao svoj ​​palac iz magarca, zgrabio njegov penis, i skliznula između vlažne usne joj maca.
"O, da," ona dahnu, crpne joj maca protiv njegova penisa. Bilo je jako dugo, ona je primijetio. Mnogo više od dječaka bila je korišten previše. Kad je gurnuo penis unutar njezina maca, činilo se da klize unutar zauvijek, prije nego što dolazi do protiv nje vrata maternice. Čak i da se osjećala dobro, jer je ode polako i sigurno. Ono što nisu shvatili je da je on jednostavno podmazivanje njegov penis za pravi zajeb. Ona dahnu u razočaranje kada je izvukao iz njezina maca. Ona je zamrznuo u strahu kada je osjetio njegov penis dodir njen šupak, a zatim uhvatio stol u očaju, kada je počela gura je put iznutra. Ona squealed u suzdržan glas kao šef njegova obrezani penis ušao magarca odjednom. On je zaledio u tom položaju, s njom šupak čine prsten oko glave njegov penis. Ona je čekao u užasnut očekivanja, za masivni penis da ga i dalje putovanje joj magarca.
On je strpljivo čekao dok joj šupak opušteni, a zatim gurnuo opet. Ovaj put to nije ozlijeđen previše. Njegov thumb joj magarca djelomično ju je pripremljen. Simon je bio u apsolutnoj nebu. On je bio jebeni jedan od najseksi magarice koju je ikada vidio. U svim svojim snovima Melody, on ju je jeben u ​​magarca. Sada je to stvarnost. Njezina magarac je bio tako vruće i meke, oko njegove lupanje pijetao. Bio je tako blizu orgazma da bi pritisnite prema naprijed, a zatim pričekajte da se podrhtavanje da se zaustavi. Ako je umočen u i dva puta, on će imati masivan orgazam. Morao je čekati. "Trljati klitoris", šapnuo je iznad leđa. "To će učiniti ako se osjećate bolje, ne boli, a možete imati orgazam previše."
Ona je dosegla pod svoje tijelo i fingered joj klitoris. Ona shuddered u prvom kontaktu, kao spremne za orgazam kao što je bio. Polako, ona je počela rotirajući prste protiv nje klitoris. U jednom trenutku on je osjetio joj pritom joj dupe protiv njegov penis, njega spremni za nastavak svoga magarca zajebavati. On je imao dovoljno opušteno da nastavi zajebavati. Polako, on je skliznula u i izvan nje vruće magarca. On je mogao misliti na ništa što se osjećao kao dobar kao njegov penis u magarca. Njezina nethery soft dupe guzovi su pritiskom protiv njegova hips. Intenzivne topline i mekoće u njoj dupe je kao ništa što je ikada imao osjetio prije. Nakon nekoliko kratak ruši, on je pronašao svoje bokove dolaze čvrsto protiv fleksibilan obrazi joj dupe.On je povećao svoj ​​tempo. Bila je davanje vanjska strana malo mače plače svaki put kad njegov penis je potisak put unutar nje. On je mogao osjetiti prstima dira njegove loptice povremeno, kao što je stimulirana joj nasipom.
Simon dosegla ispod Melody i cupped jedna firma grudi u ruci. Ona shuddered na dodir, guranje grudima naprijed protiv ruku. "Oh, I'm going to sperma tako jebeno velika", ona dahnu. Bila je odskakanje na njegov stol sada, šamaranje magarca protiv svoje bokove uz svaki udarac. Voljela intenzivne topline njegov penis bio je stvaranje u magarca, i bedara. To je vrlo neobičan topline, topline koja jasno produžen do njezine grudi, a dolje na noznim prstima. "To je tako jebeno dobro osjeća", rekla dahnu. Okrenula gledati njegovo teško tijelo pumpanje protiv magarca. On je opet u čudu na njenu ljepotu, a njezina sličnost s koje poznati pjevač. Budući da on nikada ne bi mogao približiti Britney, to je sljedeća najbolja stvar.
Otkrio je da je ironično da je koristio da sjedne na njegov stol i maštaju o Melody, a sada da je on zapravo bio joj jebote, on je maštao o drugom ženom. Naravno najviše humora je izgubio na njega, budući da je o tome da su najveći orgazam života. Održao je Melody's magarca s hvat kao vise.Zatvaranje oči i zadihan, on je intenzivirala svoj ​​napad, osjećaj prvi podrhtavanje od orgazma škakljanje bokova. Trebalo je samo trenutak za njega da eksplodiraju. Plakanje nježno, držao njegov hard penis i dalje, kao što je pumpa je gusta sperma u nju magare. Ona je ubrzo počela miješajući joj nasip s prstima za sebe dovesti do orgazma, kao dobro. Ona nije znala da se jebeno u dupe djelomično deadened joj maca i kasniti njezin orgazam.Ona je sada imao nad-stimulirati joj maca sama sići. Nije potrebno mnogo. Ni u kojem trenutku na sve ona je počela zadihan, dok brušenje magarca protiv njegove osjetljive penis.
On se zakleo, gritting zube, a ona humped magarca protiv njegove venuća penis, sama stimulirajući do masovnog orgazma. Squealing i suprot djelovanje, ona je zatvorila oči i pritisne joj obraz protiv hladno drvo stol, dok joj maca ju poderao na komadiće. Totalno iz nje kontrole, to bucked i spasmed, osjećajući njegov penis jerking venuća unutar joj dupe kao ona stisnuo sa svojim jakim usidjelica mišiće. Simon uhvatio joj meke kukove i pokušao da ih držite u čvrst zahvat, ali joj divlje gyrations nastavak. Polako, nakon vječnosti nad-stimulacija, Simon osjetio njezin početak da se opustite.On je pogledao dolje na joj savršeno magarca i nevoljko počeo izvlačenja.Ona je dala malo plakati kada je njegov penis izdvajali iz svoga magarca, a zatim uvenuo na njegovom stolu, teško disanje sa svojim zatvorenim očima, pokušavaju povratiti kontrolu nad svojim tijelom.
Šimun je uzeo dva paketa od handi-maramice iz svog stola ladice i predati jedan Melody. On je očistiti ruke i penis, a zatim ga bacio u smeće, prije nego što u potrazi za njegove hlače.
"To je bilo jebeno prekrasna," Melody dahnu, polako sjedi gore.
"Bilo je dobro", priznao je, "ali sam izgubio puno vremena. Prometa će me ubiti ako ne napuste uskoro."
Vidio zaprepašteni, razočarani pogled na njezinu licu, na njegov cool, grubim riječima. Zastao je i nasmijala na nju, a zatim spustio njegovo lice da joj poljubac. "Samo se šalim," rekao je s osmijehom. "To je uistinu bilo prekrasno. Ali osjećam da samo pola dobio okladu, pa želim vidjeti vas i vaš prijatelj u 8:00 sati, u nedjelju navečer. Ja ću, slučajno, podići vaše razreda dviju maraka. Zadovoljni?"
"O, da. Hvala vam, gospodine Adams."
"Nema problema. I bilo koji put kada osjetite potrebu za poboljšanje vašeg razreda, navratite do opet," rekao je, hvatajući mu aktovku. Poljubio ju opet kandidirao za vrata. Ona je brzo ispravljena.Crystal je seksi crvenokosa koji je dajući joj oči u tuš. Većina djevojaka gledao Melody's tits u zavisti, ali izgleda Crystal dao joj je bio drugačiji. Ona je kako bi bili sigurni Crystal zadržala svoju kalendar jasno za nedjelju navečer. Ona nije mogla čekati ........

Нема коментара:

Постави коментар