.

уторак, 10. мај 2011.

Opasne Gospodarice


Pa, dan konačno je došao. Ovdje su, stoji ispred kamere, uzimajući svoju sliku poduzeti.Osim, naravno, nije bilo u bilo kojem studiju. Vrijeme je za stari dom foto album. Vi i vaš partner imao je govorio o tome za neko vrijeme, nakon što je priznao da mu se da ste uživali gledajući žene na  gospodarica beograd muške časopise, kao što su Playboy, Penthouse i. Ali, mu je rekao, oni se činilo malo pitom, i da imaš više uzbuđeni i zavidni kada su u potrazi na više grafičkih slika u štreber. One u kojima su žene će održati svoje maca otvoriti i pokazati pinkness iznutra. Iz nekog razloga, on je izgledao više zabave.
Vi samo su govorili o tome, kada je predložio da se neke slike od vas. "Ne", što mu je rekao, "Ja ne mislim da sam mogao učiniti. Tražim je jedna stvar, ali uzimajući moju odjeću off za kameru je nešto drugo. Mislim, što ako ih netko vidio?"
"Nema problema, lutka. Nitko nikada neće. Ja  gospodarica novi sad ih mogu razviti sebe, a možemo ih spasiti. Na taj način, u 20-30 godina, mi ćemo se sjetiti kako dobro smo gledali, a koliko smo imali zabavu. Ja ćemo vam reći što:?.? ako ne želite, o tome kako, ako mi samo uzeti neki od vas u redovnom odjeću, gospodarica nis kupaći kostim ili Znaš, modne fotografije, kako o tome "
"Pa, mislim da bih biti u redu", koju mu je rekao. Misleći na sebe, ipak, "Hmmm, možda sam samo mogao krenuti na taj način, i vidjeti kako to ide. Siguran sam da uvijek mogu prestati."
Dakle, nakon malo više nagovaranje, te mu je rekao da se ovdje na svoje mjesto sljedeće subote. Pa, danas je subota, i vama je ustao rano, fiksne sebe dobar doručak, (tako da se želudac ne bi rika), te je oko 2 sata za napraviti kosu i make-up. Kad je došao u, on je rekao da izgleda super, ali da je make-up je morao biti malo teže, tako da će se pojaviti bolje na filmu.
"Kinda čine ga izgledaju kao prostitutka's make-up. Znam da se čini kao previše, ali to je stvarno bolje za kameru. Ona teži da se ispiru iz flash, tako da ćete trebati više da bi ga prikazati."
Tako da je otišao pješice natrag u kupaonicu gospodarica subotica  (još uvijek nosi samo ručnik), a primjenjuje više palačinka, rouge, sjenilo, itd. ..
Dok je tamo, te povika mu: "Što mi je nositi?"
"Sve što želite, baby", odgovorio je. "Gdje bih trebao postaviti?"
Li mu je rekao prazna dnevni boravak će biti dobro. Imao si uzeti sav namještaj kako biste mogli staviti u novi tepih, ali do sada imali samo stečen što se tiče uklanjanja stare tepih, tako da sve što je sada imao je golom drvenih podova.
Kao što ste stavili na više kozmetike, možete ga čuo lupanje oko, kreće njegova oprema.You pitali što je bio uključen. You pretpostavlja da bi samo imati svoju 35mm i flash."Mora biti da ga više od toga", što ste mislili. Pogodili ste da, budući da je učinio neke fotografije za "High Society" prije, da je znao što je radio.
Nakon što je završio s Mary Kay, ti glavu u sobu, a izvadio poslovno odijelo. Vas povući na bluzu, i staviti na crotchless gaćice, nadajući se da on neće primijetiti sve do kasnije. Se povuci na sunčanje pantyhose nad njima, i staviti na ljubičasta suknja. Visoke pete dolaze sljedeći, a, provjera kosu posljednji put u ogledalo, ti glavu van u veliki dnevni boravak.
Vi ste iznenađeni na količinu opreme je tamo.
"Što je sve te stvari?" vas pitati.
On počinje ukazujući stvari, objašnjavajući ono što im je potrebno za. "Pa, to je tronožac, koristiti za držanje fotoaparata stabilan, tako da možemo dobiti vrlo jasne slike. Ne bi previše dobro da ste sve činili, i to izaći mutno, sada bi to? To je velika bijela ploča je reflektor. Ja ga koristiti za čak i izvan rasvjete sve na putu oko vas. To je tako kada se bljeskalica odlazi, ne izgledaju kao da su u središtu pažnje. Ove dvije kutije sa kišobranima na njih se nazivaju i 'popuniti -flash 'jedinice. To je dodatni način za dodavanje svjetlo, jer sa samo flash na kameri, bez obzira što reflektori sam imao, još uvijek bih biti u središtu pažnje. Želimo što više prirodni izgled, kao što možemo upravljati . Ne ​​želim da izgleda kao slika. ja to želim kao zarobljeni trenutak vremena. "
Osmijeh na njegov pad u romantizam, i pitaju što kabel na kameru je za.Dominacija Srbija   On vam je rekao da je daljinski za postavljanje off kamere, kako bi osigurao još dalje da se kamera ne miče kad se slika.
"Ok," kažeš, "sada ono što nam je činiti?"
"Pa, prvo, imamo neke vino. Ovo je potrebno kako bi vas opustiti. Vidim da ste malo nervozni."
"Pa, ja nikada nisam učinio bilo koji posao prije filma. Ne znam što učiniti. Bojim se da ću zabrljati gore."
"Ne brinite o tome", rekao ti je rekao, "možete ne zabrljati gore. Ja sam onaj koji kontrolira sve. Samo se opustite i biti sami."
"OK, ali, mi stvarno morati piti taj rano u dan? Mislim, to je samo 10 sati."
"Yep, to potrebno. Vjerujte mi, to je ok. To je samo 1 piće."
On dobiva iz boce (već otvoren), i ulijeva vam piće, u dugom stabljikom vino stakla.Možete ga gutljaj, i tako najave njegov ohlađen samo pravo, a zapravo dobar ukus za to u ranim jutarnjim satima. Vam sjesti i gledati okolo, zastrašivao po svemu. Niste sigurni da li želite nastaviti s ovim.
Čini se da primijetiti, i govori vam da uzeti svoje vrijeme.
"Piti cijeli staklo, ali samo na vlastitu tempom. Opustite se, to će biti ok. Zamislite to kao zabavu, a ne nešto što treba bojati. Baš kao što je svoju školu fotografije snimljene."
"Mrzio sam uzimajući moje škole sliku. Oni su uvijek ispostavilo se užasno."
"Ne ovaj put, ljubavi. Ovaj put to će biti velik. Ti si tako lijepa, ja mogu to učiniti s instamatic i da ljudi misle da je Renoir."
Osmijeh na njega, opuštajuće malo. Vi ste uživaju pozornost vam on daje.
"Renoir? Ne, ja ne mislim tako. Možda bih napraviti dobar Picasso?" Vi bi smiješno lice na njega, držati jezik van.
On se smije, i nagne naprijed da vam poljubac. Li ga zaustaviti, podsjećajući ga na ruž za usne.
"Hej, čekaj!" kaže on. "To je savršen. Boravku tamo." I on se okreće kameru okolo, a počinje uzimanje slike od vas. On vas je prekrižiti noge, i držite vino staklo na krilu, obje ruke omotane oko stabljike. On uzima sliku, a zatim kaže da nagnuti prema naprijed staklo, tako da on može dobiti prsten ruž imate usana na rubu. Onda ti je držite ga gotovo do svoje usne, spremni da se piti.
Cijelo vrijeme, on je reći koliko je velika da pogledamo i kako savršeno slike će biti, pogotovo budući da su u njima. Osjećate se polaskan i zabavlja da će tako reći. "Ti si samo reći da." ga reći, nadajući se da to nije istina. "Ne, nisam. Ja stvarno vjerujem u to. Stvarno!"
Nakon što je oko 10 slika, on pita ako želite učiniti više. Vi kažete da, Dominacija Srbija   budući da ste u početku uživati ​​u njemu. On odlazi na vašem stereo, i skreće na nekim vrućim, mekan, romantika glazbu. Ne spava klasične, ali nešto s podlozi hitnost na njega. Ne žuri, ali ne i dosadan. On vas je pogledati dolje malo, gore buljiti u njega, sa staklom blizu ustima.
"Ok, sada. Lick vaše usne vrlo sporo, kao da je većina arousing stvar što ste ikada okusio."
Vi učiniti vaš najbolji djelovati, i obavijest vaše usne osjećam prilično dobro i glatko.Možete staviti na duh osmijeh, pokušava biti privlačan. Li pogoditi ga je radio, jer on kaže: "Nemojte to učiniti! Ja sam težak to ovdje slikati!" Ti osmijeh bezbožni, i odlučite da isprobate ga uključite. Li pogoditi vino počinje raditi na vas, jer ovo je vaš treći stakla, te su ga pijuckate između snimaka.
Tako ćete mu reći da postavite stvari back up gdje je trebao biti, i ići preko ispred kamere.Možete ukloniti blazer vam je staviti na, i on obavijesti nemate na grudnjak ispod bluze svile lavande. "Sjajno", kaže on. "Put prema dolje staklo, bulje u kameru, i povucite ramena natrag. Sada podignite bradu, a staviti jednom nogom na stranu. Ruke na bokovima. Veliki!"
On ima niz slika, te pokušava biti seksi poslovna žena šef tipa. Čini se da se radi, jer kao što ste gledati ga uzeti slike, primijetit ćete da je sve teško na. Vi ste spremao proljeće iznenađenje na njega, kad on objavljuje, "Ja sam iz filma. Drži se."
Damn! Da se vratite i dobijete stakla, popunjavanje obrasca. Stojeći ispred kamere, čekate, sipping na Cabernet Souvignon. On je ponovo 35, i dobiva natrag iza objektiva.On kaže, "OK, ok, idemo." Čini se da je u rogoz, on? Ok, neka ga probati ovo .....
Ste nagnuti unatrag, držite čašu visoko nad glavom, i naginjati glavu unatrag. On je snapping kao lud, jer vaše sise su uske protiv bluzu. Zatim, bez upozorenja, te nagib stakla i neka vina trknuti prsa, preko trbuha, a dolje na podu. On je snapping bijesno.Dobra stvar je da je dobio auto-čekrk na tamo! Vino je hladno, i čini vaše bradavice zategnuti, a ističu se još dalje protiv svoje bluzu. On je okrenete prema njemu, i učiniti istu stvar ponovo. Bluza sada vidjeti kroz, samo dodavanjem nagovještaj boje vaše kože.Vaši velikim grudima su izgleda dobro kroz nju, a vi osjećate uzbuđeni. On kaže da je savršen. Samo ono što je tražio. Tako seksi, ali ne i prljav. Vrsta poput mokrog t-shirt natjecanje, kaže on. Pa vi nastavite ....
Možete početi vaše otkopčati bluzu, te sići na svoj cijepanje prije zaustaviti. Ste nagnuti prema naprijed, pritom svoje sise u kameru, i drži bluzu otvoreno pokazati svoje grudi.Ona izgleda dobro protiv vidjeti-kroz što je sve oko njega.
On samo vam omogućuje da učinite ono što želite, snapping pix brzim tempom. Možete početi poništiti suknja, ona odmatanje od oko vas, i ostavljajući ga pada na pod. On je gotovo pada u nesvijest kad vidi podvezica pojas i donje rublje crotchless imate na. Kad je ponestane filma opet, samo mu traje oko 6 sekundi za promjenu role, a on je off opet.
Vi odlučite da biste dobili vrlo hrabar, i zgrabite ispred svoje bluze, pravo na bradavice.Dok je on snapping, ti parati off vas bluzu, ostavljajući svoje tits ljuljačka besplatno. Vas baciti bluza na zemlju, i okrenuti bočno da mu pokaže svoj profil.
On gura stolicu preko vas, a vi sjednite na njega. To je vrsta kao što su bar stolice, s nogama povezana barovima. Možete sjesti na njega, a zatim pritisnite koljena zajedno.On baca vam ručnik, i osušiti. Možete staviti svoje ruke na koljena, i držite sise zajedno sa svojim nadlaktice. On vas je ispraviti leđa, i držati glavu gore, tako da ćete napraviti neku vrstu trokuta. "To izgleda tako dobro, anđeo. Volim ga!" Vaši bradavice su stojeći još uvijek, a ne od hladnoće više, ali od vrućine. Možete pronaći da je sve ovo vam je uključivanje. Sebe zamisliti kao model za Playboy, i da uskoro ćete biti Hef je žena.
Vaš ljubavnik ne kaže da se probude, i kretati. Tko je, dovraga, on prekinuti your fantasy?Tako ćete staviti one pete na podu, ustati i okrenuti se oko, pokazujući mu guzicu, pokriven crnom čipkom i gaćice. Možete ga povući zajedno, prema sredini od vas magarac, pokazujući svoje obraze. To flash ide kao strobe svjetla! Možete staviti prste u pojas podvezica pojas i nagnuti se nad, njih spuštanju vaše duge noge, pokazujući guzicu u njega. Se okrenes, i kick off cipele. Sada sve imate na su gaćice.
Možete zaustaviti, a obavijest je trljanje njegov penis kroz njegove hlače. "Uzbuđeni?" ga pitati. "Vi to znate, dušo!"
Sjednete na stolicu opet, i staviti you noge na križ barova. Polako širiti koljena, osim, pokazujući mu otvor u donjem rublju. Noge se šire i šire, dok je kao da nemam ništa uopće. Vaša maca je širom otvorena, a možete ga vidjeti zumiranje leća u na njemu, pritiskom da kabel release. On je konačno kaže da je za sebe pustiti van, i želi da se njegov hlače off.
"Ne Ako želite to učiniti, te dobiti ispred kamere."
On oklijeva. "Ne, uvijek sam bio taker, a ne takee."
"Oh well," ti mu reci. "Pogodi ja ću samo oblačiti onda." Možete početi podići svoju odjeću.
On je praktički leti iz iza kamere. You kikotati, i trčanje leđa iza njega. On objašnjava da sve što morate učiniti je dobiti ono što želite u sredini kadra, i stisnuti kabel. Li mu reći što mislite da možete rukovati, i on traje kratko vrijeme u uklanjanju njegove hlače, otkrivajući preko uskih bikini-tipa crna donje rublje. Njegov penis izgleda tako ogroman u taj maleni stvar! Gotovo zaboraviti da se slika, ali onda se sjećate, i početi gleda kroz tražilo. Možete dobiti cijelo njegovo tijelo u pogledu, i uzeti pix kao on skida majicu, cipele, i čarape. Sada je on obučen baš kao i ti. (Osim, naravno, njegove donje rublje nije crotchless.) Vi recite mu da želite vidjeti njegov penis, ali samo ako on to lijepo.
On ima lijepo tijelo, i on okreće okolo i okolo, djelujući kao muško striptizeta, ples za kameru. On se približava, i trese mu paket u objektiv. Možete vidjeti njegov loptice skakuću kroz materijal. On podržava, i pokazuje svoju magaricu za vas. On je, također, povlači materijala između njegove obraze, i Wiggles njegova magarca na vas. Možete pronaći slobodnom rukom između nogu, trljanje vaš klitoris. Što vruće magarca on ima.
On je kapi svoje gaćice, i okreće oko vrlo brzo, te iznenađuje duljine i krutosti njegov penis. Bože, to izgleda poziva. No, želite više slika od njega, tako da bi pucanj. No, to neće potrajati više. "Prokletstvo", kaže on. "Od film opet." On juri preko, i promjene kamera za kamkorder. to Montaža na stativ, on vam kaže: "Ja mogu napraviti fotografije iz ove. To traje dva sata, tako da ne brinite o tome nedostaje ništa."
Potom odlazi natrag u stolac, sjedne, ukazuje njegov penis na vas, i ulijeva novu čašu vina preko njega. Ne možete odoljeti. Volite okus penis, i okus crnog vina, naročito ove vrste. Vas ostaviti kameru, i trčanje preko stolice. Okrene se lijevo-desno, a vi dobiti na koljena, uzimajući ga u ustima. Bog, okus dovoljno je voziti te lud. Slanost njegova znoja, i slast vina je gotovo previše. Dođete do ruke natrag dolje između nogu, i bijesno pumpa vašeg maca. Na štapiću dva prsta u nju, te su iznenađeni kako gladak je, onda se sjetite vam je lijevao vino na sebi, a neke vjerojatno je stečen unutra. Tako ćete ukloniti njegov penis iz vaših usta, i leći, noge širiti prema njemu. On je odmah slatkiš stolica zabit, i kapi na njegov trbuh, stavljajući mu u lice između nogu. On stenje kao i njegov hard penis hitova drvenog poda, i počnete se smijati.
"Verry funny. VERRRRY smiješno. Mislim da sam razbio moj penis!"
Li mu reći da se okrene, da ćete ga ljube i čine ga boljim. On to, a vi se staklo koje je još uvijek sjedi tamo, i zamoči svoj penis u nju. Bilo je dovoljno samo lijevo da biste dobili cijelu stvar obložena.
Zatim stavite svoje noge na obje strane glave, i staviti ruke na njegova hips. On vam omogućuje mu kontrolu, a vi ga povući prema dolje na vas, ostavljajući njegov penis slajd duboko unutar vaše grlo. Njegove lopte golicati bradu, i da te progutam, ostavljajući svoje grlo mišiće zatvoriti oko osovine. On stenje, a vozi njegov jezik u vašem maca.Gotovo geg na osjećaj je upravo vam je dao. Vas povući bedra zatvoriti oko njegove glave, i držite ga tamo. On počinje flicking svojim jezikom gore i dolje na vašem dijafragma, što vam vlažnija i lizanje off ljepljivost kombinacije vina i svoje sokove.
Kao što sisati njegov penis, mislite da zgrada tlaka u mu jaja. On vam liže sve brže i brže, preko vaše klitoris, kroz svoje usne, i preko tvoj šupak, to samo malo dosadan. On drži svoje usne, osim sa svojim vrućim prstima, i uboda vaše pička sa svojim jezikom. On je zmija oko rupe unutar svog podzemnog, što vam vlažnija od drugog. Soft dno svojim jezikom trlja preko tvoj klitoris cijelo vrijeme, što vam skočiti s vremena na vrijeme od njegova struja dodir vam daje. Vi osjećate sami počinju svršiš, a vi povucite njegov hips dolje, nadjev njegov masivni penis svi put dolje grlo, sisa kao tvrdo kao možete. On gura prst u guzicu, a ne svršiš, cijeđenje glavu, i koristeći svoje ruke kako bi džem ga dublje u vašem maca. On počinje da se sperma, a možete osjetiti ga rasprsnuti u grlu, te za punjenje s topline. 

Нема коментара:

Постави коментар