.

субота, 21. мај 2011.

Gospodarice price


"Da", odgovorila je pospano. "To će biti u redu. Dozvolite mi da sam se zajedno, a ja ću Vam u susret na prednjem desk."
Ona je dugo tuš prije nego što ona ide obučen, pranje off prljavštine i miris seksa od sinoć, pa skupiti njezine stvari i otišao to provjeriti. Upoznala je pokretač na prednja vrata.
"Već sam naselili gore. Zašto ne bismo zgrabite zalogaj pokraj vrata prije nego što idemo?" pitala, ali nitko nije odgovorio, oni samo buljila u nju kao da je stajao tamo stark naked. Koji, u smislu, ona je. Njezina odjeća nije ostavio jako puno mašte. Ona bi odlučio otići braless, izabrali obična bijela tank top rezati tako nisko da pokažu joj bradavice provirio van. Njezina areolas pokazao tamne, naborano, i malo veći od četvrtine, moleći za pozornost kroz filmski košulju. Ona je također bih napravio siguran da će se povući joj kosu stroge gospodarice  leđa čvrsto, tako da joj tits dobio odgovarajuću količinu naglasak.Podudaranje suknju, samo malo više neproziran, je izrezati samo ispod njezine prepone liniju, a ona bi odlučio nositi ga bez preporučuje likra gaćice, ili bilo koje druge čarape za taj tvar.
"Bok, dečki. Svatko kući?"
Tim je izbio njegove trance prvi, upravljanje neodlučan, "Doručak će biti u redu,  gospodarice video gospođo."
Tijekom obroka, ona je jeo kao što je ona to joj je bio prvi obrok u tjednima, a ljudi jedva završili svoje role i sok. Ona je osjetila glad nakon što prošle noći, ali ona se sumnja da su bili previše rastreseni da plati bilo koji pozornost na stvarne njihove hrane.
"Isto jahanje aranžmane?" upitala je, nakon što su regrupirana vani.
"Zapravo i danas, idem voziti s vama i Dan tako da ćete imati malo više prostora gore," Billy, rekao je.
Ona se nasmiješi. Billy vjerojatno htio policajac gospodarice oglasi  nekoliko osjeća. Ona bi se kladiti da je tisuću dolara Tim je žao da bih se slažu da se ovaj prije nego je vidio ono što je nosio.
Danas je čak i toplije nego jučer, a do 10:00 teški miris znoja je posvuda, a Andrea je izvan sebe s požudom. Tank top je ožbukana joj tits, istezanje primjetno kako joj bradavice otvrdnu i rasla tamnijom protiv bijelo joj majicu. Tim pomaknuo nelagodno u svoju stolicu, dok je Dan borio da zadrži svoj pogled na cestu ispred sebe.
"Da li dečki um ako sam skinu moje cipele?" pitala ih Započinjući prije bilo kojeg od njih je imao priliku da odgovori.
Sjećanje na ono što je čuo sinoć, mislila da možda je vrijeme da vidim koliko je ona mogla izvući. Ležerno, ona pruži joj noge gore na crtica, zbog čega joj suknju za vožnju do visoke. Bilo je očito da uskoro i muškarcima koji, osim da ne nosi bilo koji crijevo, Andrea je također odlučio ne nositi donje rublje bilo danas.
Kamion skrenuo naglo, Dan mrmljajući nešto o psu na cesti. Ona je gledao preko na Billy i vidio da njegove oči bijahu zatvorena, a činilo se da znojenje više od topline garantiran. Andrea primijetio da su obojica sada sported veliki, bolan tražite
ispupčenja, koja je bila maca ovlažiti. Više je gledao, vlažnija dobila, i još joj miris pretiha miris znoja koji je dominirao u kamion.
Kad je došlo vrijeme da se zaustavi za ručak, Billy i Dan proveo dugo vremena u kupaonici. Kad su se vratili za stol, oni su oboje gledali puno opušteniji, i ni jedna od njih će zadovoljiti oči.
Povratak na cesti, Andrea gurnuo malo dalje. Kad god Dan je skrenuti ili udariti čekić, ona brušenog joj bradavice protiv svoje ruke, ili uhvatio svoje unutrašnje bedrima za sebe braće. Ponekad je dominacija srbija   ona zadržala malo dulje nego što joj je potrebno, i nekoliko puta mogla osjetiti njihove cocks pulsiranje ispod njezine ruke. Da biste dobili udoban, ona će sjediti za minuta na vrijeme s jednom nogom ispod nje, šireći joj maca dovoljno širok kako bi vidjeli ružičasto blistavim svoje unutarnje usne. Tijekom osobito grubi niz okreće, ona "slučajno" gumiran Billy unutarnje strane bedara i penis stalno za 5 ili 6 minuta, dok je on neka se jedva čujan jecaj i osjećala njegov penis vučna pod ruku. Kad je izvukao ruku daleko, tamo je ogroman mrlja širi u njegovom naručju.
U hotelu te večeri, njen suputnici jasno gledao istrošeni. Nakon što je napravio isti smještaj aranžmane kao noć prije, pitala ljude da se zaustavi svoju sobu nakon što su zasipali i nastanio se u tako da mogu planirati sljedeći dan.
U svojoj sobi, Andrea brzo skinuo i počeo prst sebe jebote. Ona bi dobivši tako izazvao dosadan movers cijeli dan da je ona već na pragu cumming. No, prije nego što je mogao završiti, tu je kucati na vrata, au zgazi sva tri movers.
Oni su jedan pogled na nju i prolio svoju odjeću tako brzo ona je sigurna da ripped šav ili dva. Prije nego što je znao da četiri od njih su valjanje okolo na krevetu. Spontan, Tim skliznuo između njezine noge i počeo lizati joj maca nemarno, radeći svoj jezik duboko u sebi dok on fondled joj dupe. Billy i Dan svaki uzeo bradavicu u usta, gristi i tonguing grčevito. Ona nije mogla vjerovati da jezici mogu donijeti joj toliko užitka.
Tim pomaknuo fokus na njezin šupak, koristeći svoj jezik na uvjetno istražiti u i oko njega.To je potpuno novi osjećaj za nju, a ona je odgovorila pokušavajući sebe gurnuti dalje na njegov jezik. Bez upozorenja, Billy joj sisao bradavicu duboko u usta i malo dolje čvrsto.To nije ozlijeđen, ali je njezin uzrok joj luk leđa i širiti njezine bokove. Tim je uzeo prednost ovog i radio svoj srednji prst u šupak joj, pritom stalno dok je bio sve na putu u.
"Oh, ohhhhhh, ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!" ona moaned kao što je naučio što je osjećao da su tu rupu prodrli.
Tim je premjestio svoj jezik iznad nje klitoris, to zadirkivanje od svojih kapuljačom, dok je on radio svoj prst glatko i iz magarca. Kao što je njezin jauk rastao glasnije, Dan ustao i hodao okolo u glavu, gdje joj je ponudio njegov penis. Ona ga uhvatio s obje ruke i punjena u usta, ona se proteže do krajnjih granica, igranje sa svojim loptice kao ona radila više od toga i. Bila bih bio trenirao sa dildo i vibrator za samo kao prigodu, pa je nije gušiti ovo vrijeme, kad je udario leđa joj grlo. Umjesto toga, ona je u stanju
otvoren je šire i dublje raditi njegov penis, gutanja kreirati tighter fit.
"Oh, shit, girl," Dan grunted. "Gdje ste saznali da se penis kao što je to?"
Naravno, nije mogla odgovoriti usta i kompletan, ali i Tim i Billy prestao buljiti kao ona pokopala svoga lica u Dan's pubes i njegov penis preselio i iz nje nevjerojatno rastegnut usta. Obnova njihov entuzijazam, vratili su se svoje zadatke dok su osjećali prvi podrhtavanje,  domino dame gospodarice signalizirajući početak Andrea's orgazma. Dok Dan izvukao njegov penis out prebaciti svoju poziciju, Tim je nastavio jebati prstom Andrea's magarca i grickati joj klitoris.
"O jebati, oh yeah, oh yeah, uh huh," rekla panted, magarca i maca drhti kao njezin orgazam britka.
Tim je radio još jedan prst u magarca, a zatim treći, koristeći sok od nje maca im pomoći slajd u. Dan sebe postavio iznad prsima i klinču njegov penis između joj lijepe sise, da ih zajedno cijeđenje i jebote dolini su formirane. Andrea podići glavu gore tako da se ona mogla završiti svoje usne oko njegove cockhead i sisati sve dok ona tvrdi je nagrađen s sprej sperma sve nad njom lice i sise.
"Dobro, dušo, na koljena", rekao je Tim, povlačenjem svoje prste iz magarca kao Dan ustao. Nestacionarno nakon orgazma, on je pokupio kao lutku i njezin zrcaljeno, njezin povlačenjem u položaj njezin struk. U međuvremenu, Billy se nalazi ispred nje kako bi mogla progutati njegov penis.
Ona je osjećala Timov cockhead nju ući, proteže njezina maca širok. Njen prvi pravi penis, ona je pokušala doći do leđa te ga usporiti kako bi se mogla naviknuti na to, ali on joj ruku daleko od brušenog i pritisne jače. Bila je toliko mokra da je skliznula u effortlessly. Uskoro, tri od njih imao ritam ide, s Timom zabadanje u njoj maca kao Billy se povukla iz usta i obrnuto. To se osjećali kao jedan dugačak penis je putovanje dužine njenog tijela. Billy sagnuo i igrao s bradavicama, dok je on jebeno joj lice. Već drugi osjećaj orgazma početi graditi, ona joj maca tlo dolje na Tim, pokušavajući prisiliti ga dublje. Postizanje pod sama trljati klitoris napravio joj maca iscijediti ga čak tighter.
"Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh," Tim moaned, kao što je eksplodirao u njoj.
Billy izvukao iz njezinih usta, ali je nastavio da se moždani udar da ostane tvrda, ostavljajući svoje slobodno koncentrirati na Tim. Ona humped brže, grunting glasno, mužnje njegov penis  dominacija srbija  s njom maca, pokušavajući da se drenažu svaki pad sperma iz nje.On je pokušao držati i dalje, svaki živac u njegov penis 2000% više osjetljiva, dok konačno, on je izvukao i propali, proveo je od intenzitet njegova orgazma.
"To je bio samo zagrijavanje, Hon. Nabavite spremni za glavni vožnju," Dan, rekao je, penjanje natrag na krevet i klizni pod njom.
On je smješten glava čudovišta penis samo pod joj maca. Kao što je to išla uz nju razrez, Timov cum oozed out, premaz to. Pa podmazani, on je bio u mogućnosti za ublažavanje prošlost joj vanjske usne, klizna najmanje dva inča prije nego što je morao zaustaviti i pričekati za nju naviknuti na njega. Čak i puno sperma, bio je zbijeno stane, a on je mogao vidjeti od nje lice koje je bio vlasništvo teškoća. Ona je zatvorila oči i nagnuo naprijed, spremni joj maca da se opustite. Podigao je kukovima, prisiljavajući više od njegov penis se u njoj, i dalje za zaustavljanje na to da joj se naviknuti na njega. U vrijeme svoje zdjelice 'dotaknuo, bila je pokrivena u znoj.
"Ne mogu premjestiti", kazala je moaned. "To se osjeća kao što sam zaglavi na stup."
On se nasmiješio širok. "Da, ali može kolac to učiniti?" upitao je, wiggling njegov penis u njoj kao što ju je podigao, trljanjem stijenke joj maca. Kada je samo njegov cockhead još uvijek bio ugrađen, on izdvajali joj leđa dolje nasilno, ramming njegov penis pa sve do u bazu.
"Oh Prokletstvo!" ona vrisnula, njezin orgazam dolazi brzo, njen neodoljiv.
"Uuuugggnnnhhhh" ona nastavila jadikovati kako je pao naprijed preko prsa.
Mehanički, bokovima pistoned kao što je potisak lako unutra i van. U tom položaju, Andrea je klitoris je pod stalnim stalnim napadima od trenja stvorio iz svoje pokrete. Ipak ošamućen, ona ne shvaća da je Billy je bio iza nje dok nije osjetila ga je stavio svoje ruke na bokovima. Prije nego što ona može sjesti, Dan omotane ruke oko nje i njezine održao protiv prsa, izlažući joj šupak. Tim je ranije napore je rastegnut dovoljno da joj Billy's tanke penis skliznula u glatko, jedan od drugi možda su više problema.
Billy pumped njegov penis i od magarca koristeći spor, metodička kretanja. Svaki put je pogodio dno, joj maca ugovoreno oko Dan's penis. U odgovoru, Dan izvukao njegov penis out polako a zatim ga udario natrag kao teško i što je brže mogao. Osjećaj kako cocks klizna i izvan nje preopterećeni osjetila, svaki val zadovoljstva preskakanja posljednji.
Osjećaj izostavljeni, Tim preselio se ispred kreveta, straddled Dan glavu, i ošamario Andrea's lice sa svojim polu hard penis. Oduševljen da imaju još jedan penis za igru, ona to progutati cijele naiskap, osjećaj da raste u usta i degustacija sama na mesnat liječiti. Znanja da je ona bila sisa nešto što je nedavno pokopan u njoj maca poslali novu peckanje kroz nju. Sa sve tri rupe sada potpuna, Andrea je bila na nebu.
Nažalost, sve dobre stvari dolaze na kraju. Joj zbijeno šupak pokazao previše za Billyja pratiti duljeg napad. Ona je osjećala svoje tijelo idu i dalje i njegov penis početi trzati, punjenje joj šupak s toplom sperma gnjecav.  dominacija srbija  Kad je završio, njegov penis skliznuo je s malim pop.
Tim je također pokazao da će biti puno manje elastičan ovaj put okolo. Bilo je to pred očima Tim lupa joj dupe, mislio tri od njih imaju svoj put s njom, ili samo svoju sveukupnu entuzijazma, on je pucao pravo nakon Billy, crpne impresivan iznos od sperma dolje joj grlo s obzirom da je njegova drugi put.
Sa samo penis lijevo pripadaju Dan, Andrea promijenila svoju poziciju tako da ona još uvijek ga se nalazila, ali prema kojima se suočavaju noge. To joj dopustiti da sama braće bolje dok  domino dame gospodarice je on nastavio da kazni joj rupa. Ona whimpered, njezina maca širi i lupanje, kao Billy i Tim pomogli svaka sisa bradavicu u usta, ali kada se preselila Billy
između nogu na jezik joj klitoris, dok joj Dan jebeno, vrisnula. Sisanje i grickanje, počela se tresti kao ona došla, lupanje na Dan s ono malo snage što je napustio. Dan uhvatio je za bokove i jebeno teže, urliče kao sperma dođe poplava iz njegov penis, spilling out joj maca jer su i dalje na grbu.
Iscrpljen je nagnutom prema natrag, Dan's penis još uvijek dovoljno velik da ostane u njoj, iako je omekšavanje. Na kraju, ona je osjećala da raste teško opet u nju, i sjeo u sljedeći krug počinje."Možda bismo trebali uzeti još jedan dan doći do Louisville."
Kraj.
Nadam se da ste uživali u priči koliko sam uživao pisanje. Ja sam trenutno na poslu na drugi koji će biti objavljen čim su završili. Hvala vam za sve konstruktivne primjedbe i riječi ohrabrenja. Ako imate story ideje, slobodno ih poslati meni, ja ne mogu obećati ništa, ali ja sam uvijek u potrazi za stvari za pisati o tome. Kao i uvijek, ugoditi kap mene liniju s vašim komentarima.

Нема коментара:

Постави коментар