.

петак, 11. март 2011.

Erotski oglasi matorke


On je sjedio tamo, iscrpljeni, a sve što je mogao misliti o je da je ... žena. Nosila je da je neparan obličje odijelo. Obrazac-postaviti na svoje tijelo, sjetio se gotovo sve. Ptice-oka pogled na polovici grudi, čak. A joj ... biceps ... Iako nije veliki, oni su bili jasno definirani dobro ... oglasi matorke To je bilo sigurno. Te oči njene ... Rekli su to sve. Iako ona nije osmijeh na njega, njezine oči kao da kaže nešto s njim. Kao što je mislio o njoj mišićne definicije, sve dok se pojavljuju seksipilnije nego ikad da ga, kao i, dahne u duboko i pitali tko je, dovraga je žena. On je udahnuo u opet, razmišljam o njoj. On je odmahnuo glavom kao što on misli o čvrsto leathered stas, pitajući se ... tko je ona ... a tko u paklu je ona?
"K vragu ... da ... tijelo", kazao je pala s pozicije dok je on sjedio na stolici. "Nikad vidio ništa slično prije nego joj u mom životu ... nikad", on je otišao na to reći. On je mislio neki više. Uvod u seks"Ono što je ona ... superheroj?" Pitao glasno.
Tada je zazvonio telefon. On je bio idući u pustiti da ide na govornu poštu. To je bilo dok nije čuo neke žene glas ... glas. On to nije znao u tom trenutku. Nikad čuo njezin glas prije u svom životu. U zadnji čas, nakon slušanja većine svoju poruku, a to nije ozlijeđen da je sparan glas da mu hormoni počeli topi kao da je izrađen od chocolaty sirup i ona mu je sladoled ... nešto kao što je to pa je skočio iz stolice i pokupila telefon.
"Bok ... tko je ovaj ... tko si ti?", Kazao je.
"Ovo je žena si vidio večeras. Da. Jedan svi odjeveni u crno. Ne možete me ne poznaju osobno i ja ne znate ni, ali pratio sam vas doma. Našao sam Vašu adresu. Molimo, nemojte se zabrinuti o ovom pozivu. JA pravedan ištanje kako bi bili sigurni da ste u redu.Vi izgledao vrlo iznenađen da me vidi, vrsta. Sada kako da stavim ovo ... Ti si me vidio ... leti kroz zrak, zar ne? "Ona je čekao trenutak i slušao pažljivo. "Ne, ja ne lete kako se pojavio ja ... to samo izgleda kao da mi je činiti. Ja sam samo žena ... Samo žena ... to je sve ... iako jako dobro tonirana žena zaista, ali ipak ja sam žena baš kao i bilo tko drugi tko vas vidjeti na ulicama, Jeremy. "
"Ti ... znaš moje ime?", Kazao je. On je bio više nego iznenađen. To je čak i znao tko je on, bio je iznenađujuće kao pakao ... i još malo uzbudljivo za taj tvar. Ona zna moje ime ... Ona zna ... ... ... moje ime!
"Da mi je činiti. Vi ste vrlo prvi koji su vidjeli mene radi bilo koji od ovog ", kazala je otišao na to dodaj. "Nitko me ne vidi. Ja ih ne pustiti-"
"Zašto nositi stil kao što je to?", Rekao joj smetate.
"Stil kao što je, Jeremy?" Upitala je.
"Kao i one koju je imao na ... večeras onaj koji prikazuje ... prsa da ... mnogo, a također pokazuje neke od svojih ... grudi? To je ne reći da se to ne sviđa, naravno, ali ... ali je to nešto što je potrebno? ", Rekao je sarkastično što ju je na slici u svojoj kući, a iako nosi joj masku i kostim, on je također na slici da bude praktično gol za njega i svaki od njih smiješi na druge. Gotovo sve njezine bi biti crna s obzirom na nošnju koju je nosila, ali ona nije bila vidno mišićave, iako je bila jača od većine muškaraca, i žena za taj tvar."Mislim ja osobno volio gledajući vas rad i sve dok u njemu i-"
"Jeremy, excuse me", rekla je mu je rezanje off. "Ja mogu biti tu, na svoje mjesto, u dvije minute, ako me želite." Ona je čekao da ga čuti njen odgovor. Ona je čekao više.
Usta su mu bila širom otvorena. Zapanjen je bio jedan opis.oglasi matorke Zapanjen je bio drugi.Njegove oči su bile širom otvorene previše. Odjednom je osjetio trnce buke kroz njegove prepone. Oh ... moja mušičav ...
"Jeremy?", Rekla je ona opet. "Ne ... ti ne briga ... u redu, ali I'd-"
"NE ... NOOOO ... Dođite na više, molim" povika.
Ona se nasmiješio i rekao mu da bih se više u dvije minute i kada je to rekla, to je značilo previše. Pogledao je oko sebe. Mjesto je nered. Ono prvo, on je mislio i on je prošao kroz njegovo mjesto čišćenje i čišćenje kao brz kao što je mogao. On nije želio bilo žena, uključujući ovaj neki da vidite kako je bilo u neredu. I da, to je nered.
Ipak u svom kostimu, ona je dobila u sigurnost vrata i sigurnosnih vrata, bez ikakve pomoći. Kako je to učinila, nitko ne zna. Ona je "popeo" na stepenicama, u sastavu sebe, i njezin kostim čak i prije nego kucati. Onda je ona učinila. Stajao je uspravno i smrznut.Ovaj ... žena stigla i pokucao na njegova vrata. On gulped i progutala nekoliko puta.Našao ogledalo i pitali kako je izgledao. Pa, nazvala ga je tako da on mora izgledati lijepo dovoljno. Polako, on je otišao do vrata. On je vrhunac kroz prozorčić, a vidjeli maskiranih lica.
"O moj mušičav bog", rekao je tiho i otvorio vrata.
Ispod maske je bio jedan prijateljski potrazi osmijeh. "Dobra večer, Jeremy" mirno različita glasa, rekao je. On je pokušao i da osmijeh kao svoje oči vidio njeno, ali onda pregledavaju žene stas. Da ... prsa i one boobs ... one mesnat tražite boobs previše i sve dok je ona gledala ga je pogled na nju i ona se nasmiješi kao što je "ocjenjivati" njezin lik. "Da li odobravate to?", Rekla je, tiho.
Oni kukova i struka njezina je sve kao dobro. Vijugavog i krivudavi neki više ... unutra i onda vani oko bokovima, uočio veličinu i shapeliness njenog donjeg dijela tijela, a njegov um je bio odobrava sve to. On se osvrnuo se na nju. "Tko si ti? Što da li vi sami nazvati? ", Kazao je. On ju je gledao. Nije primijetiti njezino lice zbog njega bila prekrivena, ali ona nije sve to prilično facially ali njeno tijelo ... njezin lik ... dahne što misli trčao kroz njegov um-Uh ... ohhhhhh ... wow ... damn ... to je jedan vruće i seksi tijelo i ... i stoj ... joj, on misli kako ga uzbuđuje ga sve više i više.
"Je ... postoji ... problem ... med?", Rekla je nježno.
On je šutio za minutu. Ne, nije bilo problema. On je jednostavno bio zapanjen. Zašto je ona tamo? To je bilo sve. Zašto je ovo ... ovo Superwoman, da tako kažem ... doći do njega ili ga čak nazvati svih ljudi. On nije bio, na bilo koji način, vrhovnom ili veličanstven, ili tako nešto.
On je jednostavno čovjek koji je ustao svakog jutra, nije njegov sit-ups i sklekova previše, i uzeo njegov tuš i otišao na rad u uredu. Ok, baš kao i svaki hrabar američki čovjek, on je izgledao, on je provjerio žene sve oko njega, i da je on "polaže" ih sve ... ali ovo ... nju i ... i ... whoooaaa, ​​on je mislio kako mu oči zatvorene. To je kad se to dogodilo. Ona zgazi bliže njemu.
Njegovo srce vozio i on proguta teško kada je vidio njezin korak bliže k njemu. WHA-što se događa, on je pitao. WHA-što trebam činiti, zapitao? On je odmahnuo glavom kao ona nasmijala, blago, a onda joj hoće li nešto za piti. Rekla je čašu vode će biti savršen i da je on otišao i uhvatio dvije čaše ledene vode. Konačno, on ju je pozvao da sjedne. Oni su učinili. On nije znao gdje početi.
"Ti si zbunjena ... malo zbunjeno sam bet", rekla je ona nonšalantno. Gledajući joj je konačno kimnuo. "Dopustite mi da objasni zašto ... Ja sam ... ovdje, u redu?", Rekao je siguran. "Ja te ne znam, a vi me ne znate, zar ne?" On je kazala da je u pravu. "Bez obzira, ja sam ovdje, jer mi treba nešto. Trebam nešto veliko ... jako, jako velika. "Slušao je i kimnuo dok je govorio. "Kao što možete vidjeti ... Ja sam žena." Zastala je. "Ja nisam nužno jako lijepa žena", koji je lako bi odbijen ", ali ja izgledam kao jedan u gotovo svakom." Zastala je opet i nije potez. "Jeremy ... Ja sam ipak u potrebi čovjeka ... pravi čovjek ... čovjek koji može ... tko može propasti moje potrebe ... večeras."
Ohhhh moj ... Bože, pomislio je. On gulped. Vidjela ga je progutati. "Molim vas ... nemojte se plašiti. Ovo je samo o meni, kao žena, i kao čovjek. Sve što želim je ... voditi ljubav s tobom ... da je, ako će. Međutim, neću maknuti moj masku lice. Možete poljubiti moje usne i možemo, nadam se, napraviti ... radosna ljubav zajedno, ali ja ne mogu i neće ukloniti ovaj ... maska. "
"Zašto ne?", Kazao je.
"Budući da sam svoj identitet kako bi zaštitili, u redu", rekla mu je rekao i da, ona je dosegla preko i iznenađujuće undid jedan, a zatim još jedan od njegovih gumbe dok su svi bili poništiti. "Vi nemate lik lijepo znate i ja mislio, kada sam prvi put postavio oči na vas, mislio sam da si zgodan, zgodan čovjek. Nadam se da vam ne smeta mi kaže da ... zar ne? "
On proguta teško, opet kao on je odmahnuo glavom. Biti u blizini što je mislila da je velika potražnja žena, iako odjeveni u kostim, bio je jedan uzbudljivo i poučnih iskustava.
"Mogu li?" Upitala je koji se odnosi na osjećaj svoj definirane prsima.
On je klimnuo glavom i odjednom, joj zbijeno opremljen rukavicama došao off. Prstima, definira i njegovanim noktima najavili svoj dolazak na njegov pectorals kao što su protezala kroz svih strana prsa i inched svoj put prema gore i na rukavima.
On je na kraju zatvorio oči da joj osjetiti njezin put oko prsa i ruke.
Spretnost i spretnost i mekoću prstima uzbuditi i čisti svoje srce i misli. Uskoro počinje biti sve više i više zakivanje ga dok je gledao i osjećao prste malo više. Ona je zadržao na to kao da doista uživa sve dok se sve joj odijelo ili kostim ostao postavljenih na njeno tijelo.
"Sviđa li vam to?", Upitao je.
Tiho je odgovorila: "O, da ... imate jako lijepo tijelo" i nasmiješio se.
"Ja uh probati", rekao joj je.
"Znam", dodala je. "To može biti vrlo teško ostati u formi. Morate znati "kako joj prsti zadržao osjećaj vijugavog linije od njegove pectorals ili ruke i prestale majicu njegovo tijelo i ruke, on pada na krevet su bili na" naporno raditi na boravak u formi. Zar ne? "
On je kimnuo. Sada vidim kao njegov gornji dio tijela je bio gol, on je osjetio ugroženim, ali previše uzbuđen gledajući kako ga ona htjela, i veliki, veliki put. Ona se nagne i poljubi prsa, iako je mislio da je malo čudno jer gledajući na nju imala maske i odjeća, ali on je uživao ljubi svejedno. Ona nije samo ljubila prsa, ali smanjila svoj put prema gore. Ona ga prvi put pogledao u oči prije nego što to čini i niotkuda ona ga poljubi u usta ... ne jednom, ne dvaput, već nekoliko puta. On nikad ne pustiti na, ipak, da je bio u zasjedi želja da se baci joj leđa i baci se na nju i poljubi joj ludo.
"Ohhh ... wow" je napokon rekao kada je osjetio njezin baraž poljubaca na svojim usnama.
"Ti volio one što ste učinili?" Upitala je. "Tako sam ja JA priželjkivanje JA mogao maknuti ovaj, ali kao što znate ... ja ne mogu." Ona poljubi mu usne, nježno neki više, a on rado joj pustiti. Ona uze ruku, ruku, a ona je stavljen gore protiv nje bosoms i između nje impozantan tražite boobs. Oh da izgleda impresivno grudima ... one nadahnuća u potrazi tits njezin, pomislio je. "Vi ne sviđaju moje grudi, zar ne?" Upitala je lijepo. "Pa ne ja", rekla mu je kako mu ruka pomaknula se i oko izložena područja njezina bosoms. Tiho je otišla na te dodao: "soooo ... ja ne ... mmmmm .... Da se ne osjećaju dobro, Jeremy."
Ona je polako eased natrag na leći i kao što je učinio, ona je polako uklanjaju gornji dio čvrsto ugrađen crni kostim nosila. Oni su bili ... ... nevjerojatno! Njezine grudi, kao da je obrazac postavljenih na njenom tijelu ostao netaknut. Ona je mirno mu je rekao da izljubim svoje grudi, čak i lizati i sisati ih previše, što je rijetko, ako ikada imao u svojoj prošlosti. On je to učinio kao i pitala je. Voljela je kako je on poljubio te održava i isisan i lizali sve svoje lijepo oblikovanih boobs. Otišao je nakon njih i kao što je učinio,matorke beograd  on je pitao ako on je idući u njih put previše. Ona nije rekao ni riječi. Preselila o kako je sisao bradavice na nju i on je osjetio njezine ruke, a ruke, vuče na njega kao što je on poljubio joj tits, ali ona nikada ne prigovara. Ona je položio tu, na njegov kauč, i neka čini ono što je htjela ... da ljubav na svoje tijelo.
On je brzo zaljubi u radiš sve to previše. On je htio sve njezine ... sve svoje tijelo, uključujući i njezin struk i kukove, te joj dupe kao dobro, ali uz sve one lijepe dijelove i svoju izvanrednu boobs ... htio joj sočan tenderskoj maca previše.
Odjednom, on je prestao, i kleknuo uspravno gledajući joj lice iako je bio prekriven da je glup izgleda maske, i pitala ako nešto nije u redu. On je samo pogledao u nju. Ona opet upita. "Niste li uživate sve to?", Rekla je ona.
"Vi nemate pojma ...", odgovorio je.
"Ja sam previše", rekla je tiho, ali blaženo. "Ja žudjeti za toliko više ... puno više nego" ona i zaustavio i pogledao ga: "Moram ići. Hvala vam ... hvala vam što ste me se osjećam kao žena opet. "
Bio je zapanjen. Što nakon svega ... samo mi nije zajedno? To je to ... da je kraj nje?Ništa drugo. Ali ona je mogla pročitati njegove misli. "Znam" i oči zatvorene dok je klimnuo glavom: "Vi želite puno više. Ja ne previše ... puno, puno više ", a ona duboko udahne zraka kao što je to rekao. "Ja vam jamčiti da će biti ... ... jednom kad sam završiti ono što sam zacrtao da će učiniti vani" i naglasila je ona izvan dok je odjeven.
"Završiti ono što?", Upitao je. Bio je znatiželjan i zbunjen kao i bilo tko će biti. "Ja to ne bi ... tko ste vi? Koje je vaše ime? Što mislite ići? Mislim ... Ne možete čak imati nadimak za taj tvar? "
"Da, ja to, ali u ovom trenutku, iako sam odjeven u ovom kostimu ..., to ne smeta uopće.Ono što smo učinili, vi i ja, večeras ... to je zaista posebna .... Voljela sam što si učinio sa mnom večeras. Ja ću uvijek sjetiti da ... uvijek Jeremy ", rekla mu je.
Ona hopped gore, s kauča, ali kada ona nije nešto pala ... nešto važno i ona to nismo vidjeli, ili to osjećaju bilo. Niotkuda, ona poljubi mu usne, tvrdi, a zatim rekao: "Vi ćete biti sluha od mene ... real uskoro, u redu?", A on je klimnuo glavom i htio stati i zagrlim, usko, ali ona se nasmiješio i okrenuo i izašao . On se zagledao u vrata. Kao što je učinio, on je osjetio njeno tijelo i njezin boobs u njegova usta. Njegova mašta poderao daleko na njega dok je razmišljao o neočekivano, i ono što je osjetio je bio prekrasan posjetitelja, a zatim ju je vidio. On je postignut dolje i to pokupila. Njen mobitel? To je morao biti. On je gledao na to, ali nije se poigrati s njim. Ona će znati, on misli, i kad ona ne ona će doći u potrazi za to odmah. On je pohranjen u jednom skrovište nitko nije znao. Nitko nikada nije mogao naći tamo. Onda je to zaključano i to prikrio previše. Sada ona će doći u potrazi i molba za njega i uskoro.
Tri dana kasnije, on je još uvijek razmišljam o njoj. No riječ. Ništa na sve, ali on je razmišljao o njoj i njihovom zajedničkom iskustvu. Erotski oglasi Beograd On je otišao da se telefon za neki razlog. "Što ... Gdje ... huh ... Što je, dovraga?", Povikao je. "Gdje je to?" Telefon je nestao.Ona je nestala. On nije imao pojma kako se to moglo dogoditi i zatvoreno skrovište gore i to zataškano. Znao je došla i dobio natrag. Ona je morala biti oglasi matorke  samo jedan. Sjeo je i na kraju izvukao mobitel.
Dvije poruke. Slušao ih. Prvi od posla, a zatim od nje. "Bok Jeremy. Imao sam jedan od najvećih i najviše zabave vremenima moj cijeli život druge noći. Sam učinio. Nadam se da vam je previše. Hvala vam za skrivanje moj telefon. To je lako za mene to je, kako ga pronaći, ali ja sam vrlo zahvalan što ga sakrili. Ja sam zovete iz nekog drugog razloga.Želim susresti s vama opet. Želim ovaj put biti malo više ... poseban, malo intimnije, i siguran sam da ćete se složiti ... malo više uzbudljivo previše. U stvari ... ja mogu osjetiti i ... oglasi   i okus vaše usne drugdje na mom tijelu ... ako se moj drift, dušo. Ja ću vas nazvati, uskoro, a mi ćemo napraviti aranžmane, u redu? Opet, volio sam naša ... dobili zajedno druge noći ... apsolutno voljen to ", rekla mu je.
On je otišao u svoju spavaću sobu, noseći svoj laptop s njim, i prije nego je znao da je jacking off i on je došao u njegove ruke. On je volio tu ženu, a on nije ni nju znam još. On nije znao ni njezino ime za taj tvar.

Нема коментара:

Постави коментар