.

петак, 01. април 2011.

Ljubavnice Srbija


Lutajući okolo stranke, on je bio obličje at svaki od njih. Cutie nakon cutie, duge blondish smeđu kosu, i svaka od njih s tijesnim košulje su, navodno, prikazuje off njihov plamen vruće titties. Oni su mali, ali prkosan, ali da ga svaki je ukusno i sočno.
"? Premlad" je pitao: "Nah,  Ljubavnice nije za mene, uh uhh nikada nije previše mlada za mene", pomislio je. "Bog želio bih da jesti van, ili nju ili njoj ili wow čak i nju." Robbie se okrenu i ode u kuću i krenuo u kupaonicu. Jedanput ispunjavanja on naletio na jedan od njegovih tetaka, koji ga pamte. Oni su razgovarali kako je ocijenio joj dobro izgleda previše. Možda smidgen prestari za njega, imala je veliki lik i još mnogo toga.
"Vi ste u potrazi ... dobro ovih dana. Kako su se tete Trudy ya? "
Njegovo pitanje činilo čudnim za nju. Pitala se što je stvarno mislio, ali ona mu je rekla ona je dobro, i pitao ga što je bio događaj u posljednjih 10 godina. Spomenula je kako dobro je odrastao i on je pitao zašto ona bi pitati da.
"Ja sam velik, ali izgledaju bolje onda sam ikad očekuje. Koliko vam je sada? "
Bio je to glupa pitanja. Vi ne pitajte ženi njezine dobi pogotovo ne nakon što je ona okreće 30 ili 35 godina. Ona ih je uhvaćen. Yep je uhvaćen oči provjere joj se, ali zauzvrat ona ga je ček vanjska strana. Vidio joj to radiš previše. On je narasla za 6 '2 "i bio u potrazi kao lijep mladić. On je rekao joj se činilo kao da je u dobroj formi, još uvijek pitate koliko je stara bila. To je jedina stvar na pameti bilo da se radi bilo koji djevojka ili žena, ali Robbie uvijek provjeri sve pilence van. Ako je imala sise, oči su mu bile na njima. On ju je provjerio opet. Razgovaralo se neki više. Bezumnog ćaskanje je radio za njega. To je radio za nju.
"Pa ja ću držati oko vanjska strana za ya;? Možemo dobiti zajedno kasnije", kazao je.ljubavnica  Ona je klimnula glavom i potapšao ruku. To je definitivno uključite. tvoja ljubavnica On ju je stavio na svoj popis.
Okrenuo se hoda da dobije još jedan pivo. Bilo je tata kao i obično govori na drugom ženom. Bilo je mama kao i obično govori na drugog čovjeka. To se mora izvoditi u obitelji.Sex na njihov mozak možda, on nije briga. On je bio da mu svoj mali privatni zabave.Titties ovdje, titties tamo, i onda naravno, tetka Trudy's boobs, ali njezin je više od titties.Oni su pravi solidnu zrele ženske grudi. Oni nisu bili oni sladoled scooper veličine titties.Svi od njih, mlada je imao koji su bili prikazuje off njihove newfound zrela veličine, punoljetnosti boobies.
No, odjednom je on nešto čuo. Okrenuo se da vidi što je miješanje. Nitko nije bio okolo.Ali on je čuo squeaking. Obuća za tenis pitao. On je pogledao opet. Tada ih je vidio. Vrh stepeništa, dvije duge noge, a obojica su u prilogu nešto neodoljiv. Ili možda ne, ali on nije mogao vući svoje oči s njih.
"Isus Krist", uzviknuo je. Dvije duge i pune i simetričan noge s malim gležnjevi, ali moćan gležnjeve vezan za seksi teladi u prilogu ... "Ohhh shit!" Uzviknuo je opet. "Ti bedra", rekao je sam sebi. "Bezgrešna, velikodušan i dugotrajan bedrima koje su sočan fuckable bedra u to", rekao je sebi.
Njegova čeljust bio je otvoren. Njegove oči su bile otvorene široj onda kad je bio skeniranja njegov mlađi gleda rođaci. Ali ova ljepota, ovaj visoki atraktivan, drzak i ljepota došao waltzing niz stepenice odjevena u nekim tenis odijelo. Knjigovodstvena reket u ruci, njezin tenis suknja je silan kratko. Prekratko za riječima, čak i onda vidio vrh. Bijela bez rukava tenis vrhu, ružičaste naglaske prolazi kroz to previše, i to je zbijeno protiv nje puni lik. To je prikazuje off joj krivulje atletski. Njezina ljepota, to je bio neopisiv. Ona je bila njegov san snova. Žena ljepše onda gotovo svim ženama je došao preko.
Sex na mozgu, to se mora izvoditi u obitelji. "Da li je križ" linije? "Zapitao se. On se nadao tako. Ona moraju biti ponosni o tome kako je izgledao. Ona je bila diva. Bila je božica.Boobs i tijelo i noge i usta, pa čak i njezine kose i očiju, svi su se isticale. Pogotovo one bedra i grudi ... bog je oni stand out.
"Sranje", rekao je naglas. Odjednom on to osjetio, montaža u svom hlače, a on je znao napraviti prilagodbe na njega. "K vragu", rekao je tiho. Prekasno, ona je niz stepenice već.Sada ga je vidjela! Nasmiješila mu se. Njen osmijeh je bio još veći, kao da je netko uzeo obavijesti.
"Bok!", Rekla je gleda na njezin rođak "Ja sam Amanda, kako si?" Oči su joj bile svjetlucav. Njegov penis osjećao peckanje. Platila pozornost na njega. Rekla hi na njega."What's your name?" Njegov bratić pitao. Bio je zapanjen njenom izuzetna ljepota, pozornost je položio na njega, a on je bio rastresen mimo neuspjeh u formiranju njegove hlače. Ona je napet glavu. Smile još uvijek na njenom licu upitala je opet. "Kako si?"
"Oh, uh ja sam u redu Amanda uhh umm. Ja sam dobro. "Rekao je njegovo ime, ispružio svoje ruke, ali oči su mu bile zalijepljen na njih. Njezina tits, njen outfit, joj tits, a on jednostavno nije mogao dobiti svoje oči off od njih. Je li ona pixie? Ona se činilo da djeluju kao jedan. Živahno, chirpy i elastičan je imala sve one kvalitete 16-godišnji je, ali ona nije bila 16, a ona nije bila 18, a nije imala ni 21. Koliko godina je bila, nije imao pojma. Ali to nije važno, jer je bila lijepa i imala je boobs i ako je on imao svoj put oni joj boobs sportski grudnjak je pratećim bi biti u njegovim rukama, podržava ih u nekim leđa spavaćoj sobi negdje. Ona je bila clueless mislio. "Igranje tenisa, zar ne?", Upitao je. "S kim?", Kazao je.
Ona je rekla da nije znala, ali je imao neke ponude. Kazao je kako igrao, ali on nije stvarno. Imao je samo igrao nekoliko puta. Pitao se zašto je sve bio je odjeven kao da je u natjecanju, i dok razmišljate o tome pitala od htio igrati s njom.
"Bog, ako ste samo znali", on mused "Kada bi samo znali koliko Htio bih igrati s njima." trazim ljubavnicu Ona opet upita. Izgledao je udaljen kao što je njegov um je negdje drugdje. To je, u njoj vrh zapravo kao što ih osjeća, mjereno njihovim dimenzijama, i oduševio da je on mogao biti jedan ih drži u svojim rukama, u usta, a možda i guranje njegov neuspjeh unutar njih.Bolima pogoršala, njegov neuspjeh's cravings previše, i to htio joj tits, njezin zaobljen uprights i kada, to nije bilo dovoljno brzo za njim.
Oni su odlučili pokrenuti do ulice. Mogli su hodati na lokalnom parku. To nije bio daleko.Bio bih uživati ​​u njoj sigurno. Njezina kratka suknja tenis, joj čvrste sočno bedrima, i to bez rukava uske tenis vrhu ... oh shit, on je osjećao da je gotovo, gotovo u nebu.
On je to rekao. To je skliznuo van. On nije bio idući u reći riječ. Ona je njegov rođak, ali je on njega, ma ne sa starije djevojke poput nje. Zatim ju je pitao. To je bio skliznuti jezika opet. Nije bio na planiranje moleći. Prvo, kazao je izgledao velik u svojoj odijelo onda ju je upitao koliko je stara je ona zapravo bila. Ali ona se nije obazirala govore. Voljela pozornosti bila je dobivanje. Njegove oči su joj osjećam lijepo. Njegova važna pitanja su slatka.
"Pa kako ste stari?" Upitala je. On je lagao i rekao joj da. "24 ha, vau vam se čini mlađi uhh onda da. Vi ćete ga cijeniti kada se stariji. Uhh barem da je ono što sam čuo. "Ona giggled.
Nasmijao se s njom. On sam je rekao da to pamte. Zatim je upitao drugog sondiranja pitanje. On je pitao ako je ona bila u vezi trenutno. Prestala je i okrenuo. Obično samo dečki pokušavaju pogoditi o njoj bi pitati one vrste pitanja ona misli. Ipak, ona nasmijala i rekla da nije, i pitao ako on je iz svakoga, a ako on nije bio, zašto ne, jer je bio lijep momak.
Ona ga je okrenuo na neki više. Njegov penis je bio solidan. On nije mogao pokrenuti od strane na stranu na teniski teren s dugom tvrdom stvar zaglavi između nogu. To će ga odvratiti. Plus gledajući joj kruto i curvy tijelo mrdati s jedne strane na drugu, a zatim su se nositi s njom big boobs odskakanje gore i dolje ", dobro zajebavati čovjeka, kako je, dovraga, ja ću nositi sve to?" Zapitao se.
"Jeste li u redu?" Upitala je. On nije mogao pokrenuti od strane na stranu. Mogao ih je uzvratiti udarac ako ih je postignut, ali da jebeni penis je trljanje njegov unutarnje strane bedara, jer ga je tucked daleko. "Mislim da izgleda kao da imate nekih problema sa sustavom. Je li vaše noge vas boli? "Upitala je.
On joj je rekao da je bio vlasništvo nekih problema s njim, sa svojim kut, ali posebno njegova bedra. Rekla je studirala fizikalne terapije i da je htio mogao je pogledati na noge.
"O Bože ne, oh bog da ... što se dovraga ja mislim?" Bio bih ljubav za nju da dođe i stavi joj ruke na noge. Bio bih ljubav za nju doći preko, sići na koljena, a pogled na noge samo da bi mogao bulje u njih, dive im, a možda i dobiti riječi iz pravo na nju uvjeriti da ... "Nah da je smiješno čovjek" on misli.
Ona pitao ako on je želio da izgleda na nogama. To nije bio problem. Rekla je da ona ne bi umu. Što besplatno ptica bila. Slobodan duh u stvari on misli. Sviđa mi se ne skrbi u svijetu, a možda čak i to učiniti s relativnom, rođaka, a onaj tko je ona zove dobro izgleda doslovno.
Došla više, kleknuo, i osjećao noge. Oni su bili drhti. Ona nije bio siguran zašto. Ona pogleda u njega. Bilo je teško. To je bio gromovit zakivanje bolima sve kroz njegovo tijelo.On je stegnut s mišićima u svoje prepone željom da će otići fro trenutku ili barem smanjiti neke. Bio je vruće. On je bio zajapuren. On je osjetio potrebu da joj dodir. Čak i osjetiti njenu kosu, ramena za početak, i vidjeti što se događa od tamo. No, možda to nije cool. Možda je lajanje se krivi stabla. Bila je njegov rođak, ali on nije imao pojma, on nije briga. Bila je starija, mnogo ljepše, a ona je vjerojatno mogao zajebavati s velikim ambicijama.
"Dakle, vi ne datum ha? Ja ne mogu shvatiti da se vanjska strana? "
Ona ga je pitao zašto on bi željeli znati nešto slično. Ona mu je rekao da je čudno pitanje dolazi od rođaka. On je rekao da ne zna, ali se osjećala, uèinili su to, osjetio nešto čudno o njoj, a on se ispričao rekavši da ne bi ga donijeti gore. Ali ona nije. Ona ga upita isto pitanje. Ona ga je upitao zašto on nije vidio nikoga. Nije nikakvog smisla s njom. Ona je nastavila trljanje nogama, trljanje veći, pa čak i više.
"Uhhhh to ne učinite", rekao joj je. On je gurnuo joj ruku daleko od tog područja. To područje je bio njegov prepone. Ona je došao do zatvoriti za udobnost. Nije to ostvariti.On je to učinio. On je bio jedan trnce, posrtanje broda u oluji, a on je bio jedan sportski neuspjeh za njegov bratić.
Ona gumiran njegove noge. Ona je postavljana pitanja, ali pitala je off zida pitanje. "Vi uvijek imate sex?" Pogledao je prema gore kao da je glupa pitanja. Ona je ispričala. "Ne znam zašto sam pitao to, ali mislim da sam bio zadivljen. Mislim da ste ono ", a zatim je došao do nje. "Duh kako je glupo sam ja? Mislim da ste ummm što si rekao, koliko imate godina? "
Shvativši da je 24 je ispričao. Sa neodlučnost pitala kako je bilo za njega. Ona je znao da je osobna stvar, privatna stvar, ali ona je htjela da znaju i da su rođaci, ali je htjela znati.Ona je željela znati što je to kao, ono što je osjećao kao za njega, i koji se brine da ju je bratić. Bez obzira na rođaci su trebali biti kao braća i sestre, zašto ne bi mogla tražiti?Ona stvarno nije ga poznaju i on nije zapravo joj znam.
On ju je gledao. On ju je pitao koliko se puta ona je imala sex. Amanda blushed, ali ona nasmijala i odlučila odlagati odgovorite na pitanje. Ona bi mu rekli, ali ona nije bio siguran je trebala. Pitao ju je ponovno. On je mogao osjetiti njezin boobs. On je mogao osjetiti joj boobs rojenje oko njegova bol, lupanje erekciju. To još uvijek throbbed i iz bilo kojeg razloga, to ached da vidi joj tits.
Ona nije imala pojma, ali se nada da će. Gledao ih je opet, ali ona je izgledala daleko.Boga kojem su nevjerojatne, a čak i oni izgledao bolje u toj uskoj bez rukava, tennis vrhu je imala na.
"Znaš li nešto?", Kazao je. To je bio skliznuti jezika. To je trenutačni mentalni isteka nekih vrsta. Ona pogleda u njega i pitao što. "Vi ste strašan boobs ... za bratić koji je."
Tu je tišina između njih i ni pogledao jedan drugoga. Oni su čuli vjetar u drveću. Čuli su neki automobili po korak. Ali najviše od svega su mogli čuti udaljene smijeh party, okupljanje par blokova dalje.
Izgledala je dolje. Ona ju je gledao kratke suknje tenis. Crouched dolje imala je izvukao se prikazuje puno više kože onda možda jamstvo za rođaka. Ali ona je pogledala na nju boobs i sa nekim iz scooting nije mogla vidjeti noge. Ona je uvijek volio joj boobs. Natrag prije nekoliko godina ona se koristi za napraviti stvari na internetu, ali ona vrsta rastao od toga. Ona uvijek volio igrati s njima prije nekoliko godina. Ipak ne, ali samo kad je jako usamljen, stvarno dosadno, a ona nije datiran u par godina. Ona nije imala sex u par godina.
U skromnom povratak rekla: "Vi mislite tako?"
On ju je gledao. Nije se gadi s njim. On nije osmijeh. Znao je on napravio grešku ili je mislio da je za to reći. Bez obzira na sve "sladoled scooper" titties na party, ona je bolja od svoje tete Trudy iako je banger previše. No, povezivanje s Amanda dobro da je coupe u vlastitom pravu.
"Ummm Da mi je činiti ... Ja stvarno ne. Mislim, ako sam bio dečko ummm ja bih vam reći da. "
Došlo je do dugo tišina opet. Oba čuo sve isto zvuči. Napokon je rekla: "Hvala ... Mislim da sam poput njih previše."
"Moram ti nešto reći."
"Još jedan kompliment?" Upitala je. Ona se nasmiješi i smijali.
On je rekao da bi mogao ponuditi joj nekoliko, ali morao je reći joj nešto što je lagao o tome. Izgledala je s napola ozbiljno lice. Bila je znatiželjan. "Ja sam samo 21".
"Dakle, to nije kao da ste zatvoru mamac, zar ne?", Rekla je ona.
Nasmijao se, smijala, a on je rekao da je da joj jedna druga stvar. Ona je pitao ako je lagao o tome. "Ne, nikada nisam lagao o tome, ali kad sam vidio dođete dolje one stepenice Dobio sam uključen. Ja ozbiljno znači uključen. Kao i rožnat, neuspjeh okrenuo na "on joj je rekao.
Ona je pala natrag. Pala natrag na magarca. Ona nije mogla vjerovati joj uši. Ona nije ustati i oluje daleko. On ne osjeća neugodno dovoljno da hoda od nje bilo. Oni su bili tihi, ali onda pitala ga je nešto čudno. Ona je pitao ako on ikada ode skinny dipping. To ga je uključen. Vidjela je čudno, ali poznati izgled u njegovim očima, njegovo lice.
"Jeste li uhhhh rožnat opet, Robbie?" On neće priznati, ali ne govori ništa, rekao je sve."Želite li ići mršav porinuće sa mnom? Mi smo zadržati naše udaljenosti, u redu? A ako želite da možete zadržati vaše donje rublje? Ja ću vjerojatno. Možda neću. Ne znam, ali ya želite? "
On je bio ultra rožnat. On je kimnuo glavom, prisilni osmijeh, ona hopped gore i uhvatio držati njegove ruke. Ona ga je dovelo do skrovitih ribnjak još nekoliko blokova dalje. Ona mu je rekla da skinuti u jednom prostoru iza nekih grmova i otišla na drugu. Ona je skliznula u što ju je gledao između krakova pokušati učiniti bez primijetio. Ona viknu out na njega da uđe voda je bila topla. Ona osjeća odlično.
"Da sam kladiti se to radi na tim velikim sisama", pomislio je.
"Hajde fraidy mačka", rekla je ona opet.
Bila je potpuno gol, osim gaćica. Gledao kako bi provjerili   vatrene ljubavnice da ona nije bila u potrazi i on i njegov neuspjeh zgazi i crouched ispod vodene linije dovoljno pa ona nije bila u mogućnosti vidjeti svoje erekcije. Hodali su okolo, poprskao vodom, a govorio o odrastanju. On je postao opušteniji oko nje, a njegov neuspjeh napokon smirila. On je osjetio peckanje nestati. On je osjetio njegov razdražljivost trošiti. Je li on više ne uzbuđuju njoj? On nije znao, ali on se nadao da će biti. Dugo je nogu, curvy, a uz velik široka, ali puniji lik za svoju dob.
"Dođi ovdje" ona povika. On je to učinio i rekla: "Želite li ih dodirnuti?" Gledala joj boobs.To je sve vratio u kokošinjcu. Bolima, anksioznost, hormoni i sve to došli miješanje natrag u pobuditi bokova. Njegov penis je stajao na pozornost odmah.
"Oh, boga" on moaned kao tiho kao što je mogao. Ona je to čuo i vidio isti ak pogled na njegovo lice. Ona je znala. Željela je osjetiti njezin bratić je erekciju. Njegovo disanje je bio neparan. Nasmiješila ga čeka da ih se dotakne. On je postignut u nikad gleda na nju jednom i on je dotaknuo jedan onda dotaknuo druge. "Ohhhhhhh bog, oh wow", kazao je zapomaganje.
"Hajde, ja ne smeta", rekla je ona. Ona je slegnuo ramenima, oslanjao na malo, pozivajući ga da bi na veći osjećaj joj boobs. "To je lijepo", rekao je slobodan duhovit rođaka. "Sviđa mi se kako je lijepo da je. Ti si nježan. "Tada ga je zadirkivao i dodao:" Gdje si bio cijeli život? "Nasmijala se. On je upitao što grad je živjela u. To je bio previše daleko amo ih da vide jedni druge. "Možete doći dolje. Znam pravi uredan mjesto mi mršavi možete umočiti u. Samo ti, ja i naša gola tijela ... Je li to dobro za vas? "
On je klimnuo brzo, nasmijala se, i bez upozorenja naletio glavu u njih zveckanje joj boobs s bijes protiv utroba od njih. Oplakivanje kao što je prošao zemljom čineći ga obje oduševio u antics. Za njega je to bio lijep dodatak kako je osjećaj već. Za nju je jednostavno izgubljena i zaboravljena pozornost ona i njezino tijelo nije dobio u par godina.
"Želite li titty zajebavati njima?" Upitala je.
"Da li ja ... ja ... Bože bih biti u raju, ako sam mogao. Ja bih titty zajebavati, ti i ja bih jebati vaš trbuščić, a ja bih ya okrenite i jebati u dupe guzovi i-"
"Hej ... joj, jebi moja stražnjica obraze kao uporište jebati mene ... uh uhh ni na koji način Robbie."
"Nema baš kao i titty jebeni, Amanda. Ja bih skliznuti moj penis unutar obraza i dobro ... možda to ne bi radili pogotovo zato jer mi nemamo uhh vazelin ili tako nešto. "Ona je zapravo bio razočaran. Željela je probati, kao i titty jebeni previše. Zgrabio držati ruku, vodio ju iz vode, a njezina položi na zemlju i umjesto da radiš joj tits i radi joj dupe guzovi se miješaju dolje između njezine noge, rasporediti joj glatka bedra puna i iskopa svojim jezikom i usnama u joj maca ide na nju s glatka lako dodir.
"Vi ste to učinili prije nego što", rekla je na početku.
On je promrmljao da je imao uživao ćelav, topla vlažnost usne i iznutricama. Mekana, ali čvrsto je počela on izvijati, bokovima kreće s jedne strane na sljedeći kao ona njega osjećala u njoj wallowing i pleasuring u svom vaginalnom ljepote. Sviđa joj to je bio raskošan. Osjećaj joj usne dok je iskopao dublje unutar njega, voli sve više i više prilika, ali je bolje onda da kao njezin jauk pogoršalo. Njezina su glasnije stenje i češće.Bokovima i magarca počeo dizati s poda travnatom i njegova montaža bio je spreman dati out. Mogao se on držati? Mogao ga je držati u? Nije da je bio u mogućnosti. To je previše, puno više nego je on predvidio.
Nakon seksa s voljni, zdrav stariji rođak, i njezin jauk okrenuo moleći i moleći kako je gurnuo joj tijelo u ustima. "Bog ići u dalje", rekla bih vikati. "Daljnje bog osuditi ga", rekla bih beg i on bi probati i dobiti čak i dalje u njoj. Ali on nije mogao ići dalje i svoje prste radili svoje najbolje, ona je bila na vrhuncu kako je Robbie.
"Želite li mi ga staviti u ya?", Kazao je.Youtube erotika Srbija
On nije čuo njezine reći da, ali on je počeo to učiniti anyway. Ona ga je zaustavio prije nego što joj se popeo i odmahnula glavom i on indeksirao natrag u nju sa svojim jezikom. On to swirled okolo kao brzo kao što je on mogao i zadirkivali klitoris kao ambiciozno. Ona squealed i ona humped i odjednom je osjetio nešto. Krem došao šiklja iz njezine tople slojeva. On je zadržao ju bode s divljih životinja kao i njegov jezik rambunctiously swirled sve više. Ona ga je pohvalio i djelovao kao ništa nije bilo drugačije onda ima starih vremena ljubavnik u krevetu.
No, Robbie je bio spreman, a budući da je bila climaxed gonna osjetiti njegov teret. On se popeo na nju navijanje puna bedra, gore u blizini biti iskren boobs, a Robbie je počeo milovati ludo za nju. Njegov penis je Humongous, ona nikad ne bih zaboraviti da je i njegova sperma je isplaćeno joj kao počast Njena ljepota je kao veličanstven kao i bilo koji je ikad imao.
Ona swirled sve nad njom tits zatim protiv  vatrene ljubavnice njegove smanjuje neuspjeh, a ona ga je pogledao i rekao: "Vi me ... Moramo naći krevet Robbie. Moramo pronaći krevet i imaju neke dobre stare modne seks. Vi za to? ", Rekla je.
"Hell yes! Ja mogu titty fuck ya, jebi dupe guzovi ... Vi dolje s tim? ", Upitao je.
Nasmijala se i rekao mu da donese lubrikant.

Нема коментара:

Постави коментар