.

субота, 30. април 2011.

Moja zena sa drugim muskarcem

Moja supruga i ja smo se govori o našim seksualnim fantazijama za neko vrijeme. Ona je naznačeno da bi voljela probati neke vrlo svijetle ropstvo eventualno, i da bi eventualno željeli imati spolni odnos s drugom muški. Pitala me ako bi me smetaju, a ja pokazala da ja ne mislim da bi tako dugo kao što sam bio tamo kad je to učinio.

Rekao sam joj da mi dopusti da mislim o tome, i da bismo o tome razgovarati opet.

Moja supruga i ja bili u braku dugi niz godina, i izgledalo je kao da je uvijek samo isti stari spola stvar. Mislio sam da možda je moja supruga bila u pravu kada je rekla da bi željeli imati spolni odnos s nekim drugim. Mi smo bili u braku u našem ranim dvadesetim godinama, a vjerujem da je imala seksualnih iskustava više nego što sam učinio u to vrijeme. Budući da smo bili u braku, ja ne vjerujem ni jedan od nas je imao spolni odnos s drugima, pa misli gledajući moje žene imaju seksualne odnose s nekim drugim, bio titillating za mene. Nisam bio točno koliko dobro da bih odgovoriti na to, ali mislio sam da to može biti zanimljivo vidjeti što će se dogoditi.

Pa, ja o tome mislio gledajući moju ženu s drugim muškarcem sve više i više, i sam bio težak to odgonetati koliko bismo otići o tome. Nisam razgovarao je bilo dalje s njom u ovom trenutku, ali sam odlučila da sam htjela pokušati izraditi Internet dogoditi.

Bio sam razgovarao s prijateljem na poslu, i rekao mu o moja supruga je zahtjev za svjetlo ropstva. Istaknuo je da sam bio jedan sretan čovjek, te da je oduvijek htjela probati da sam. On je rekao da je čak otišao što se tiče kupnje neke lisice koristiti na svoju ženu, ali da ona stvarno nije bila u njega, tako da ih nikada nije korišten. On je ponudio da ih posuditi za mene, a ja sam ukazao da bih volio da ih posuditi od njega.

Sljedećeg dana, dok jede u snek-bar s mojim prijateljem, on je skliznuo mi malu smeđu papirnatu vrećicu, i rekao da manžetama bili unutra, i da sam bio na sebe uživati. Jedino što je pitao u zamjenu, bilo da sam mu mora reći sve detalje. Ja sam pristao na uvjete, bez oklijevanja. Rekao sam mu da bih ih koristiti ove noći.

Dok je moja supruga i ja bili ležao u krevetu, sam je pitao da li ona htjela da isprobate neke od svjetla ropstva da je govorio o tome. Ona je naznačila da će biti spremni, ali da ona ne želi znati što sam planirao, ali samo me htio to učiniti.

I ranije je kupio povez preko očiju da sam pokušao koristiti da mi pomogne spavati tijekom dana. Dobio sam povez preko očiju van i staviti ga na nju. Sam mogao gotovo odmah vidjeti uzbuđenja u moje supruge zgrade. Ona je sada klečeći u sredini kreveta noseći povez za oči i gaćice, i zabrinuto čekaju da vide što će se dogoditi sljedeći.

Sam otvorio moju ladicu noćni ormarić, i ukloniti lisice iz vrećice, i nastavila da joj pljuska iza nje.

Izgledala je tako seksi, kleči na krevetu s povez preko očiju i lisice na mjestu, i samo njezine crne gaćice. Bila je potpuno u moje kontrole u tom trenutku.
Bio sam potpuno gola u tom trenutku, a ja sam sjedio pokraj nje u krevetu. Rekao sam joj da ne kažem ništa, ali da samo sebe uživati. Bio sam stroking joj grudi, a bradavice su se stvarno teško, a ona je zadrhtala kao što sam ih dotakne.

Dospio sam dolje između njezine noge i igrao s njom maca, koja je kao mokro kao što sam ikada vidio. Ona je tek otvorila joj noge lagano, tako da bih mogao imati bolji pristup joj maca.

Moj penis je uzimajući teško, čak i bez ikakve fizičke stimulacije od mog supruga. Bio sam uzbuđen da razmišljam o njoj na bilo koji način koji sam želio u ovom trenutku.

Kao što sam bio uzimajući spremni da se stvari na sljedeću razinu, zazvonio je telefon. Kad sam ga odgovorio, to je bio moj prijatelj s posla koji je dao mi manžetama. On mi je rekao da je upravo shvatio da ključ da me je dao za manžetama bila pogrešna, i da će pregaziti s ispravan ključ.

Zahvalio sam mu i rekao da će trebati ključni čim je mogao dobiti više za kuću. Srećom, on je samo živio oko blok i pol udaljen, i rekao da će biti u pravu tamo.

Moja supruga je počela nešto reći, a ja joj zaustavljen prije nego je ona mogla izaći, te joj je podsjetio da ona nije bila govoriti osim ako sam joj rekao da je ok.Ona je klimnula glavom u dogovoru. Rekao sam joj morao sam otići dolje za nekoliko trenutaka, i da sam htjela samo sjediti i razmišljati o svemu zabavno da će imati.

Odgovorio sam vrata u mom haljinu, a moj prijatelj je došao i dao mi ključ. Bio je žao ako je zbog mene bilo problema, i pitao koliko daleko sam otišao s ropstva stvar.

Rekao sam mu da je ona bila gore, povez preko očiju i lisice, i čeka mene da joj kažem što treba učiniti sljedeće. Kao što smo razgovarali o situaciji, bio sam uzimajući drugi montaža, i mogao sam vidjeti rast u hlače od moj prijatelj. Rekao sam mu da je izgledao kao da je bilo gotovo jednako uzbuđen o tome, kao što sam bio, i on je priznao da je on doista bio uključen samo misli o tome.

Upitao sam ga bi li htio doći gore i pogledati na mom suprugu, koji je brzo pristao. Rekao sam mu da samo biti tiho i ne reći ništa.

Kao što smo ušli u sobu, ja sam ga usmjerena na stolicu u kutu sobe. On je otišao i sjeo u stolicu. Sjedio sam pokraj moje supruge na krevet i opet igrao s njom maca, koja je još uvijek mokro, ako ne i vlažniji nego što je bila ranije. Zatim sam nastavio uklanjanje joj gaćice i položio joj natrag na krevet, šireći joj noge širom otvoren, tako da smo imali veliku pogled na nju maca. Ja bacio je moja supruga je gaćice do mog prijatelja u stolici, a on je odmah počeo frkati na prepone svoje gaćice.

U to vrijeme, mislio sam samo možda, večeras će biti noć da je moja supruga će dobiti joj fantazija ispunjena, i da će doći do zajebavati drugog čovjeka. Kao što sam gledao preko na moj prijatelj, mogao sam vidjeti da je pao njegove hlače, te je sada masturbating u gaćice moje žene. Šapnuo sam ga ukloniti sve njegove odjeće, što je i učinio, bez oklijevanja.

Sam pomalo bio šokiran veličini njegov penis, jer ja sam samo prosječan tip veličine oko šest centimetara, a bio je najmanje devet inch penis, i imao je više nego što sam imao obujam. Mislio sam wow, to je sramota moja supruga ne može vidjeti što joj je o da biste dobili u nju, ali da ćete uživati ​​u njoj zapravo.

JA je otišao preko moj prijatelj, i šapnuo da bih prebaciti mjesta s njim, ali da je ne razgovarati s njom uopće. Uz to, sam sjedio u stolici i gledao kako moj prijatelj je otišao natrag na krevet, i kleknuo između moje supruge noge i nastavio jesti joj maca.

Mogao bih reći da je ona potpuno u usta liže da je uzimajući, kao i ona moaned gotovo svaki put svojim jezikom dodirnuo joj maca.

Moj prijatelj onda se preselio do njezino lice, i počeo trljati njegov penis u lice. Moja supruga je pokušavao pronaći njegov penis u usta, te je ubrzo sisa na njegov penis. Sam mogao vidjeti čudan pogled na njezinu licu, kad je shvatio da je to penis je prevelik da bi moj suprug. Ona mora imati uzbuđen joj je čak i dalje kako je gurnuo penis dublje u usta, dok je on igrao s njom mokro usisavanje maca. Ona jednostavno nije mogao dobiti nogu otvoriti šire, te je imao isti problem sa svojim ustima. Sam mogao čuti njezin gagging kao moj prijatelj je gurnuo penis dublje u njezinu grlo, a onda bi ga izvaditi i izbrisati ga sve nad njom lice. Ona bi borba pronaći njegov penis s usta opet, i nastavio stenjati jer je njezino lice mi je snažno tuklo u njegov penis.

Moj prijatelj preselio iz usta joj maca, i bio je njegov penis trčanje gore i dolje usne joj maca, koja navodno je vozio svojim ludim. Sam mogao vidjeti ga gura njegov penis u njoj maca, i njezin oplakivanje bio uzimajući glasnije, on gura dalje, dok je bio u svim način. On je bio bombardovanje daleko na nju maca, i ona je pritom bokovima u susret svim svojim thrusts.

Bio sam o tako teško kao što sam ikada bio, i ode natrag na krevet,  Zenska dominacija oglasi  i šapnuo da moj prijatelj da sam htio ga je da se sperma u ustima, dok sam joj jebeno.

On je preselio natrag do usta, i počeo da dominantan muskarac funta daleko na to opet. Nakon što je bio u ustima, ja sam dobio između nogu, i počeo da zajebavati joj kao da nikada nije bio jeben. Bilo je u tom trenutku, da sam znao da ona sada ne zna za sigurno da se jeben sa dva muškarca.

Sam bio u mogućnosti doći do okolo i poništiti manžetama od nje zapešća, a ona nije mogla čekati da joj maknuti povez za oči. Nisam mogao vjerovati pogled na njezinu licu, a ona je namignuo mi, kao što je ukloniti penis iz usta, i sad ga jerking off u lice kao što je bila sisa na njegov lopte.

Znao sam da nisam bio idući u trajati mnogo dulje, pa sam joj rekao da bi se iz kreveta, i kleknuti pokraj kreveta kao dva dečki stajali ispred nje. Ona je dosegla i jerking off je oba od nas u isto vrijeme. To je bio pravi viziju, a ja sam bio potpuno uživanje. Ona bi se pretvara nas vodi u usta.

Ona je stvarno rade preko moj prijatelj, kao što sam mogao vidjeti da je bio oko pucati njegov teret od sperma u usta. On je uhvatio s obje strane glave, te je bio trčanje glavu gore i dolje njegov penis što je brže mogao. Mogao sam čuti moja supruga gagging jer je gurnuo penis dalje natrag u njezinu grlo. Sve dok se, ona me čuva jerking off. Mislio sam da sam možda da sperma na njezinu licu, ako moj prijatelj nije sperma uskoro.

Moj prijatelj je počeo pucati njegova opterećenja u usta, a ona je radio najbolje što može učiniti da proguta sve što je mogla, ali to je izlijevanje strane usta.

Zatim sam okrenuo glavu na moj penis, i prisiljeni moj sada topla i spremna penis dolje joj grlo, i ja sam također uhvatio strane glave i jebeno joj lice. Sa svim toplim cum još u ustima, nije trebalo dugo za mene da položi moje opterećenj Zenska dominacija oglasi  , kao što sam gledao nju još uvijek milovati moje prijatelje penis.

Ja pucao samo o svemu što sam imao u mene u njoj toplo usta, a ona neće zaustaviti sisa dok sam bio isušen. Do tog vremena, moj prijatelj je teško opet, i on je ukazao da je htjela da zajebavati moje žene magarac. Ona je samo nasmiješio i rekao je na njega veliki dečko.

JA je otišao leđa i uzeo sjedalo po krevetu dok sam gledao moj prijatelj ju povucite na stranu kreveta, a on je bio pokrenut njegov penis prema gore i dolje od nje maca joj dupe. On je podmazan prstima, te je sondiranjem magarca dok je pounded daleko na nju maca. Nakon što je bio spreman, on je gurnuo penis protiv magarca, a ona izdvajali apart joj obraze, ušao joj dupe, i polako skliznula cijeloj dužini njegov penis do moje žene magarac. Bila je guranje nazad, i ja mogao reći da je ona uživa magarca jebeni da je dobivanje. 

Sam mogao vidjeti moj prijatelj je priprema da se sperma u magarca, kao što je uhvatio strane oba obraza i prisiljeni joj dupe gore i dolje na njegov penis. Sva vremena, ona je igranje s njom klitoris, i sam mogao vidjeti vlažnost joj maca.

Moj prijatelj je pucao njegov teret u magarca, moja supruga je dobio da zajebavati drugog čovjeka, ona je dobio to probati neki svjetlo ropstva, moj prijatelj je dobio jebati moju ženu, a dobio sam gledati sve akcije. To nije moglo biti ništa bolje, ako sam imao isplanirali sve detalje.

Moj prijatelj lijevo, a moja supruga i ja samo bili polaganje na krevet, govori o onome što se zbiva, a ona je bila oduševljena, i spreman učiniti sve ispočetka. Moj prijatelj dao nam lisice i rekao nam bilo koje vrijeme, željeli smo da ih koriste i da ga opet, samo da mu poziv.

Nadamo se, tu će biti nastavak ove priče uskoro.

среда, 27. април 2011.

Zenska dominacija oglasi


Bilo je oko šest mjeseci, kada sam prvi put postaviti svoje pogled na čovjeka koji nikad neće zaboraviti. Čovjek u pitanju je bio suradnik od mina i njegovo ime je Dave. Sam mogao sjetiti prvog radnog dana kao da je bilo jučer. Hodao sam po uredu kao i moj novi šef me upoznao svima ja će raditi sa. Kad sam napokon došao na Dave, dosegnuvši svoju ruku u susret mu u prijateljskom rukovanje našla sam da ne želi pustiti. sebe prisiljava na neka ide, ali ne okretanje očima daleko dao sam mu osmijeh i vratio jedan.Tijekom dana došao sam da shvate kako Dave je bio nevjerojatan, imao je velik smisao za humor s prizvukom sarkazma baš poput mene. Nažalost, do kraja dana sam saznao da je bio oženjen, osuditi sreće. To nikad ne uspije da kada sretnem velika osoba su već poduzete. To me nije spriječilo bacanje neki nevini flert putu koji appreciatively je vraćen većinu vremena.  Dominacija Srbija Velik dio mog dana je proveo dan sanjala i maštao o meni i Dave rade stvari koje ne bi trebali.
Jedan dan sam naletio na njega u napuštene hodniku. Hodnik posebno je bio onaj koji su doveli do kupaonice, kupaonice u kojoj morate ključ za. Došao sam iz moje kupaonice baš kao što je bio prolazak vrata za povratak u ured. Sam zatvorio vrata iza mene i primijetio sam ga prenuo. Sam ispričao erotski oglasi zenska dominacija  i on zastao za minutu ispred mene i nasmijala, jer je počeo da hoda opet sam uhvatio njegovu ruku, što ga je zaustaviti u njegove pjesme. Trebalo je nekoliko sekundi za njega da shvate zašto je zaustavljen, ali na kraju okrenuo glavu nazad da vidite mene nasmijana na njega. Smije leđa s nekom vrstom zbunjen pogled u njegovim očima, kao što sam ga povući bliže mi se da sam obavijest da se ne opire na sve ono što moje srce dobiva utrke više nego što već je.
Bliže on dobiva za mene više nervozan sam se ne siguran što moj sljedeći potez će biti, bio sam planiranje ovaj susret za dugo vremena i ja sam htjela da bude savršen. Znao sam da ako netko ući u hodnik u bilo kojem trenutku to ne bi izgleda dobro za mene da su moje ruke na co-radnik, a kamoli u braku jedan. Znajući nitko drugi nije bio u ženskom WC JA iskorišten moj slobodne ruke da ga otključati i oba od nas skliznuo u hladno soba s pločicama. Vrata su se otvorila malo prebrzo, a ja pao u odnosu na susjedni zid, zbog čega zenska dominacija  Dave pasti protiv mene, njegovo lice opasno blizu mina. Vrata zatvorena glasno iza nas, a ja kroz nogu oko Dave i gurnuo mi je noga protiv vrata da bi ga zatvoriti, to neće potrajati dugo. Sam mogao osjetiti Dave tijelo protiv mina i ona osjeća toplo. Vidio sam erotski oglasi zenska  da je Dave bio obličje dolje i činilo vrstu živčanog previše tako da sam podigla bradu pogledati u moje oči i šapnuo: "Želio sam to za tako dugo, i znam da to žele previše, ne brinite sam pobijedio 't reći. "
Kada se posljednji slog lijevo moj navlažiti usne, Dave skliznula mu ruke oko mog struka, izvukao me još bliže protiv svoje toplo tijelo i otišao u me poljubiti. Na posljednjem drugi on dodged usnama i otišao za moj vrat. Njegov mokre usne na moj vrat osjećao tako dobro da mi koljena otišao malo slaba, ali ruke me čuva od pada. JA ran moj prste kroz njegovu tamnu kosu i uhvatio pregršt njegove kose, yanking glavu natrag pogledati u oči.Moje srce vozio dok sam gledao preko lica završio na usnama, htjela sam ti usne na moje i ja sam htjela da ih tamo sada. I neka se dubok uzdah i prisiljeni svojim ustima u susret mina, pa ga ljubim teško ozlijeđen. Osjećao sam se svojim jezikom liznuti u moja usta, moja usta omatanje oko njega i sisanja nježno. Dave počeo spuštati ruke ka ispred moje suknje, dostizanje dolje da ide gore ispod. On polako podiže ga polažući ruku na moje bedro. Kliženje prst u stranu moje donje rublje i vuče na njih, on ih je srušena do koljena. Sam mogao osjetiti sebe već mokro usisavanje, ali ovaj potez mi je stavio preko vrha. I malo moje usne kao što sam osjetio Dave ruke migrirati prema mome mokro mjesto. S jedne strane na malo mojih leđa za podršku, on smješten s druge strane na moj unutarnje strane dominacija zenska  bedara i zadirkivali me svojim mekim dodirom. Dospio sam između nas i osjetio oko za vrh njegove hlače. Kada sam pronašao kopču sam ga undid i nastavio svoj otkopčati hlače. Ja sam već mogao vidjeti trbuhom tvore u svojim trapericama i nije mogao čekati da vidite što sam bio samo zamišljajući za proteklih mjeseci. Dominacija Srbija
Dospio sam i izvukao mnogo otvrdnuo penis i uzeo neko vrijeme da se osjećaju svaki centimetar to s moje ruke. Nisam mogao vjerovati to je bio događa, napokon. Na kraju Dave preselila bliže meni, hvatajući njegov penis u ruku i to vodeći se moja maca. On je izazovno gumiran glavu ga oko na moj klitoris i dolje na moje rupe, gdje je nježno gurnuo vrh rezervirati malo u isto vrijeme na prvom i na kraju gurnuo cijelu je u dubokom, što mi je tobolac i tresti. Dospio sam okolo i stavio mi ruke na magarca njegova, njih cijeđenje ga gura u mene teže. On je stavio ruku na moje već podigla nogu i ran gore i dolje moje bedro, zabadanje polako. Moj dah je sve brži, a već sam osjetio blizu doživljava vrhunac.Sam bacio moje ruke do leđima i iskopali svoje prste u njegovu kožu te ga izvukao na mene, tako njegovim prsima je bila protiv mina. Mogao sam osjetiti njegovo srce kuca jednako brzo kao što sam donio moje moje usne na njegov vrat. Napravila sam mali poljubaca uz rame tada migrirati moje usne na svojim ušna školjka, stavljajući ga u usta i sisa nježno onda teže, to rezak. To ga je potisak brže, mogao sam reći je bio uzimajući blizu i tako je bio I. sam mogao osjetiti moje sokovi teku niz moje noge kao moj orgazam je došao, i neka se glasno stenjati i iskopali moji nokti na Dave's back još jednom.Osjećao sam ga da ide slabo i znao da je i on došao.
Mi smo samo stajao tamo u svakoj drugima ruke za nekoliko minuta,  dominacija srbija teško disanje.Kada su naši disanje napokon smirila, ja pried moje tijelo ljepljive off od svoje i moje gaćice izdvajali natrag gore. Dave se upakiran natrag u svoje hlače te ih gumbe gore.Oboje smo hodali oko kutu i pogledao na ogledalo. Zgrabio sam svoju ruku i pogledao na naše razmišljanje, oboje smo se nasmiješio. Naše ruke pao na našu stranu, a ja uređeno kosu i odjeću i gledao ga red na nas. Dospio sam za ruku i ponovno ga povukli oko poljubi me još jednom. prošaptala sam natrag. Čekao sam nekoliko minuta za njega da se vratim u svoj stol, onda sam osvježen se malo više prije povratka u rudnik. Kao što sam prošao njegov stol na putu do moje ja sam mu dao malo glup i dao malo klimanje. Nikada neću zaboraviti taj dan, a ja ne mogu čekati za naš sljedeći susret, uskoro.

четвртак, 21. април 2011.

Dominacija Srbija

Živim u indijansko selo, u sjevernoj državi Gujarat. U našoj kulturi Incest  dominacija oglas je zabranjen grijeh. No neizbježno moralo dogoditi i dogodilo se. Problemi štrajk nenajavljen. Rizici obilovati. Prevencija se ne može čekati. Niti da možete. To se sve promijenilo seksualne misli u mom životu. Ja nikada nije mislio to će se dogoditi u mom životu.

Bio sam 18, i moje majke tetka, Amishi, bio je 32. Bila je jako vruće i seksi i poželjno, čak u toj dobi, sa velikim boobs jiggling veličine svaki put kad je išla, što bi bilo koji tip instant teško na. Amishi tetkica je kompleks bio wheatish. Imala je tankih kratka kosa do vrata, seksi usne i iznad svega velika boobs, a njezina struktura bi bilo tko teško na čak i bez seksualnih misli.

Pa sam se dogoditi da bude njezin majčinski nećaka i zamislio  dominacija oglas Amishi tetkica da se moj seksualni partner, te bi svaki put kad masturbira u kupaonici ili spavaćoj sobi s fantazijama, dominacija zenska  zamišljajući da je spolni odnos s njom.

Prvi put sam vidio svoje golo tijelo je u neočekivan situaciji zenske dominacije  kada je došao provesti njezin odmor s nama. Jednog lijepog dana, moj stric i ostali članovi obitelji otišao vanjska strana za godišnjicu rodbine vjenčanje u našem selu. Ja i Amishi tetkica bili sami kod kuće. Bio sam u svojoj sobi u to vrijeme i to je gotovo 11:30. Amishi tetkica je završio njezin kuhinjski posao i ići uzeti njoj kupatilom (kada je potrebno kupanje pjeva svaki film nephewg malo, to je njezina hobi). Čuo sam joj pjeva od svoje kupaonice. Ja sam imao dugo posljednji želju da vidi svoje golo tijelo. Bilo je vrijeme za to. Dobio sam i staviti na moj polovina hlače i majicu. Ja polako otvorio vrata i peered niz hodnik. Amishi tetkica je očito već u kupaonici. Sam mogao vidjeti da je para koja se bježeći puknut vrata. Sam polako hodao niz hodnik do kupaonice. Tamo sam vidio Amishi tetkica potpuno gol uzimajući spremni za korak u kadu.

Moj prvi pogled je na nju dovoljno stražnjica dok je oprezno zakoračio u vruću vodu. Kao što je ona podigla nogu, mogao sam vidjeti nagovještaj joj maca usne. Moj penis iznenada skočio na pozornosti. Ona se pretvorila u pripremi za sjesti i onda sam vidio velikim sisama s velikim okrugle bradavice. Moje oči proširena i ubrzo je pucao s njom dlakav bush okolnih joj maca. Moj penis je pritom tkivo moje znojenje do krajnjih granica.Ona je polako sjela u kadu, a njene usne razdijeliše u dubokim uzdahom dok je osjetio toplinu progutati njeno tijelo. Njezina glava pod nazivom leđa i njezine grudi su ustali kako joj crnu kosu kaskadnog nad njom vrata.

Osjećao sam vrtoglavicu i zbunjeni. Ovo je bio moj vlastiti Amishi tetkica ovdje. Ali ona je bila gola, a ona nije znala sam mogao vidjeti. Ipak, moj penis je bio tvrd kao kamen. Još uvijek gledajući Amishi tetkica kao ona počela sama oprati moje ruke instinktivno ode pod svoje polovine hlače i počeo sam moždanog udara. Mogao sam vidjeti zrna znoja na Amishi tetkica ramenima kao svoje tijelo prilagoditi toplinu kupke. Ona je zgrabio ručnik i sapun i počeli sama opere. Prvo, ona je otišao preko njezina ramena. Onda je ona cupped svaki sisa i oprati ispod. Osjećao sam toliko luda i milovati moj penis osjećao tako dobro da nisam shvatio da je moja polovina hlače su sada oko moje ankles. Kao što sam gledao kako disati teških i podići joj noge do oprati sam započeo moj polovina hlače u potpunosti isključiti. Bio sam stroking polako, ali sigurno do orgazma. Nisam htjela da ide prebrzo. Moja glava je plivanje s vizijom goli Amishi tetkica kao ona prati.Slučajno sam se nagnuo naprijed, a posrnuo iako napuknut vrata. Amishi tetkica pogleda u mene držeći moje rock hard penis sa ništa, ali T-shirt. Njene oči su bili šokirani na prvi onda ljut.

"WW-Što radiš?" Ona je viknuo
Ali ja sam bio zapanjen zbog njezine pune golog tijela mi suočavaju. Opet ona povika: "WW-što želite!?" "Ja sam tvoj tetkica. Odlazi ići to je tvoj Amishi tetkica! Oh! Bogu što je to ona plakati i uzeti joj frotir s drhtanje ruku i sjeo na kauč
Konačno, vratio sam se moje uobičajene fazi onda sam odjednom znam što se događa ovdje osjećao sam se odjednom sram za ono što se dogodilo sam išla iz kupaonice i moju sobu. Brzo sam obučen i pokušao izaći iz sobe. Bilo je Amishi tetkica blokiranje moj način. Njezino lice je ispran. Njezin ogrtač zbijeno zatvoriti pokrivena njezina tijela.

"Vi, ono što sam upravo učinio je krivo", rekla je čvrsto, "Ja ću morati reći vaš ujak što se dogodilo." "Što? Što? Ne Ne! Nemojte reći Uncle! Molimo Amishi tetkica! 'Amishi tetkica, nikad ne bih to učiniti u budućnosti ". Imao sam suze streaming iz mojih očiju. OK to je za moja pogreška "! O Bože" Ona je uzviknuo: "Ja sam tako žao, što sam vam zaboravila kod kuće. O, moj Bože ja sam tako žao! "Ona je plakala i je bio vlasništvo tvrdo vrijeme gleda u mene. Ona mi je rekla 'sin je to sasvim prirodno, kada dječak postaje za tinejdžer.

Zašto nećete to učiniti. Ali nemojte to učiniti previše. To bi moglo biti uzrok štete na svoj dobro zdravlje '. On je šutio. "Dušo, možete završiti posao, kao što želite. Odlazim.
Nisam mogla spavati cijele te noći. Samo sam bio mišljenje od mog Amishi tetkica je golo tijelo. Kako ja mogu sebe prestati, prestati razmišljati o tome? Znam da je ovo strogo zabranjeno imati spolni odnos s vlastitim Amishi tetkica, ali ja sam radiš puno zabranjenih stvari, to će biti malo toga s tim-ja pokušao sebe uvjeriti.

Sljedećeg dana, svi su otišli van kad Amishi tetkica sam i sama Amishi tetkica, čini se, eskapističku od mene. Sam je uhvatio na ručak i jeli smo zajedno. Onda sam otišao u moju sobu da riskirati i na to vrijeme, ona me slijedio. 'Mogu li imati neki razgovarati s tobom, Hon?' 'Yap, da li možete'. 'Kako duže radiš to?'

'Za dvije godine. 'Jeste li ikada imali spolni odnos s bilo koje djevojke?' I sram, 'Ne'."Onda koga ti zamisliti kada to učinite '. Sam šutio. Ona je ponovno pitati, ali je šutio.Tada je na pitanje "bilo filmskih glumica? ' 'Ne', odgovorio sam. 'Bilo sportski djevojka "," nnnn ". "Svaka djevojka sa svojim prijateljima?" 'Nn nnnn nnnnnno'. "Onda molim te reci mi draga, koji je u svoj san? Više od jedne djevojke? ' 'Ne Amishi tetkica, samo jednom.Ona nije djevojka na sve, dama '. "Onda tko je to? ' 'Žao mi je Amishi tetkica, to ne može biti ispričana. Ja nikada ne bi mogao reći da '. Postao sam sumnjičav. 'Dobro mi slatki med, neka je doći do sporazuma. Ja nikad ne bih umu ostavljajući joj ime, tko je ona '.

Nakon duge šutnje moj glas Udario u mom srcu 'vas to Amishi tetkica ". Ona je izgubila sve kontrole nad njom i mene zagrlila s njom prsima i počeo plakati. 'Žao mi je Amishi tetkica, to vas boli. Ali ja ne želim reći. Molimo oprosti vaš klinac '. Ona nije mogla imati nikakav odgovor, ali samo plakati zagrljen mene. Zatim sam naveo u raspoloženju priznanje da sam se proviriti u njezinu sobu kad je ona počela pružanje usluga u svojoj kući. 'Ja ne mogu se sjetiti druge žene kao što ja volim samo tebe Amishi tetkica ". Mislim da ove riječi bi joj rožnat " Devojke upoznavanje Srbija Ja volim moje malo čokolade, ja te volim više od mog života bebe. U međuvremenu ona je osjećala da je moj alat postao je podignut, ali ona nije neka me shvatiti da je ona osjećala. Ona je staviti moj usta joj grudi preko bluza "sisati vaš Amishi tetkica prsa kao i ti u djetinjstvu, sisanje one, zagristi na tim '. Začudo sam počeo unbuttoning joj bluzu i grudnjak i poljubi joj ogroman i teško bradavice. JA je uzeo jedan u mojim ustima koliko mogu i isisan i drugi alat u mom dlanu i trljanja. Osjećala je da joj svršiš prije lizali sok do koljena. 'Suck me baby, sisati teže. Bite tim. Odvedi me na sedmom nebu. Oh baby, sisanje, Oh yeah oh Bože, što je užitak '. 'Amishi tetkica, ti tako dobar okus, nikad nisam imala misao'. 'Okus mi je više Hon, sve više i više'. Ona je uhvaćen moj diva nad mojim boksač, a potom izvukao niz moje bokser. 'Hon, želim sisati kremu roll'. Uzela mi je div u usta odjednom sam osjetio njene usne zaokrenuti moj penis. I isisan umjetnički. Ona izdvajali joj usne off my vratilo sa pop.

"Želim da me lizati i dobiti mene mokro. Onda se ispuni me svojim sperma. "

Naravno Amishi tetkica dlakave stvar među nogama je natečen ponovno. Je li to otečene, jer razmišljate o tome što Amishi tetkica ti si idući u biti? "

"Da, dijete. Hvala što ste upravo rekao, moja maca" je uzimajući spremni za neke teške vođenje ljubavi. "

"Mogu li osjetiti ako je mokro?"

"To je mokro med. Ajde, ti loš dječak, možete staviti prste u mene. Ohh, to je lijepo.", "Povući svoje prste iz Amishi teta je maca sad, dragi i vidjeti kako mokri su oni."

"Ooohh Amishi tetkica", "You're mokri!"

"Ooohhh Amishi tetkica. I love it! "

"Želiš li piti desno od mojih maca?"

"Ooohh YAAA, Amishi tetkica!"
"Sada šalica dlanu dok sam se trljati. Aaahh! Uuuhhh! Aaaahhh!"

Aaahh! Da! Da! "

"Da li želite biti prvi Amishi tetkica guzica sisati moja pička večeras, dragi?"

"O, da, Amishi tetkica!"

Uz to, ona širi koljena i mi predstavili, njezin nećak s mesnat prostranstvo svoje besprijekorne unutrašnje bedrima, proširenje kao što su konvergirane na njoj dlakav nasip, požude njezin organ - njezin doprinos različitim skupovima, što uvijek je postao glavni fokus za sve ostale debauchees.

"Here we go, beba, ovdje mi ići", rekla dahnu što, s njom vrčevi ljuljanje preko mog vrata, ona je crtala svoje lice u njoj slamom. "Ovdje ćemo ići. Here we go. Here we go. Otvorite usta, dragi! To je pravo! To je pravo! To je pravo! Da! Ooohh Bog! Ooohh Bog! Suck it!Suck it! Oohh moj Bože! Ooohh moj Bože! DA! DA! DA! DA! "

Zgrabio sam joj dupe i osjetio da su ove bile stisnute. 'Oh yeeeeeeeeah baby, ja dolazim, držite mi nećak, oh yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaah'. Osjećao sam se eksploziji unutrašnjost mojih usta. Amishi tetkica ispaljene s ogromnim opterećenjem u mojim ustima. Tona tereta, a ja pijan svima i ispunjen moj trbuh sa vlastitim Amishi tetkica's sokovi. Uzeo sam svaku kap joj sperma.
Nakon orgazma završio je umorna s proširiti nogama vidim sokovi dolazi polako iz nje lijepu dlakav maca da želim vidjeti dugi niz godina je u mom pred oči ja ne bih vjerovati da sam bio došao sam lizali sad i ja volio slani okus poplave usta.

Nekoliko Menueta nakon što smo i otišao u kupaonicu i dobio svježe. Onda smo ležao na krevetu. Počela me ko na usnama, a zatim prsa bradavice. Rekla Me Love vam toliko moj nećak sam zaboravio ti jako kasno no ja nikada ne možete spot za bilo koju djevojku it made me hard-on opet. Ja stisnuo joj bradavice i isisan oboje.

Ljubio sam joj trbuh, mornaričko i opet sise. Ona se kretala u ekstremnim radosti. Ona je razriješen joj ogrtač. Nasmiješila mi: 'Dođi na Hon. Vi Amishi tetkica je za tvoje. Molimo steći vaše imovine. Hajde Hon. Uništiti mene s masivnim štap. Ja ne mogu čekati bebu, dolaze na '. Ona grabbed moje diva i stavio je na nju maca. Ja širi joj maca usne i vodio moj penis glavu u njezinu vrućem mokri twat.
"Oooooo jebati mene dobro nećak!"

Ja Pomilovala polako na prvi. To je napravio malo boli, ali joj smijala da vidim svoje neiskusne akciju. 'Izvedi ga draga i burry polako'. 'Ok Amishi tetkica ". JA je uzeo moj penis off i opet ga gurnula polako unutar mokro joj maca. Ona se preselila magarca da ga se potpuno unutra. Počela sam crpne s usporenom ritmu i slatki zvuk je dolazio iz mokro joj maca sa mojim svaki udar. 'Oh, Ah, beba me jebati, jebati mene dok sam umrijeti' je bila oplakivanje. To me više uzbuđen 'se to Amishi tetkica, vaš mali svinja je za vas Amishi tetkica, uzmi me u cijelosti, uzeti dragi Amishi tetkica ". Ona grabbed moje dupe s njom noge Devojke upoznavanje Srbija

Ja joj ušle dublje i dublje. Jednom sam pogodio balčaka joj maca, počeo sam povećati moju brzinu. Dospio sam oko da zgrabite joj tits kao počela zajebavati joj poput divlje životinje. Počeo sam roktati. Bila je oplakivanje i škripi. 'Kick Hon. Kick brže, sudar moja prsa, i mene ubiti moje slatko ohhhhhhhhhhhhh tijelo. Ahhhhhhhhhhhh, jebati mene dušo, ffffffffffffffffffuck mene. " Trebalo je oko pola sata. . Sam ubrzao moje manipulacije na njezin klitoris, jer sam htjela da se sperma prije nego što sam učinio i sam bio idući u sperma uskoro. Drugi Osjećao sam joj zidovi stisnuti na moj kurac, ja sam čuo njezin krik, "Cum meni nećak sperma sada!"

Ali, to je grijeh znam nećak jebati vlastitu tetkica i sperma u njoj pička, gdje je tako došao želite da se sperma u ustima ovdje, ali kako sam reći da joj je ona u vrhu njezin orgazam ona ne dopuštaju mi ​​da nazad štap. Ja sam polako prestao i gledati oči ona je dijelom zatvorila oči ovdje usne su tresavice i mrmljajući nećak mmmmmmsoos nećak me jebati sperma u meni ja želim svoju sjemena u utrobi oh jebati onda odjednom je otvorila oči što nećak zašto prestanem želite sjeme u moja pička sam

Želite li svoje vruće osjeća u mom unutarnje zidove. Ali Amishi tetkica volim da se sperma u ustima Amishi tetkica. Želim vam da progutati moje sperme nikada nisam sperma u usta djevojke ili žene. No, med želim da se sperma u moja pička da je samo dovoljno da završi moja sita moj penis je do u njoj zbijeno pićka ona potez i natrag bokovima da je bilo kojem trenutku eksplozije u njoj pička "'Dušo, svinja moja maca i preseliti se u utrobi gdje ste bili dolaze iz.

Fuck, fuuuuuuuuuuuuuuck teško Hon., Idem u raj oh Hon. Oh yeahhhhhhhhh, O, moj Bože, šta zadovoljstvo Hon. Više jebati, više, brže moje dijete kretati brže, brže, brže Ahhhhhhhhhhhhhhhhhh yeahhhhhhhhhhhhhhh wooooooooooooooooo! ' tako da sam ganut moj vratilo kao mehanički motor od 100 KS i osjećao sam se divlje oluje unutar joj maca. To se osjećali kao malter granata izašao iz kanona. Ona je također smatrao da mi je rekla u svojoj šumi glasova. Ona se osjeća njezina pička kao vatra lonac je zvučalo kao hrrrrrhrhhm urliče hrmrmmmnephew brzo fastffffffffast hereeree comeeeeeees mrmemeeemenephew bokovima do mene moj vratilo punoj dužini u njoj pička ona se cijelo moje tijelo u zrak i naglo dolje na krevet. I proširiti njezine noge poplava maca sokovi procurila i sprej na moj trbuh u dnu dvije strane moj penis jaz joj maca. Počela sam stroking brže. Osjećao sam da sam bio i na eksplozije. 'Amishi auntyaaaaaa, oh Amishi tetkica. Uzmi svoju nećaka sjeme. Amishi tetkica Ja dolazim. Volim te Amishi auntyaaaaaaaaaaaaaaaa. Što zadovoljstvo ste mi dali Amishi tetkica. Drži me čvrsto, rupa mene, Amishi auntymmmmmmm '.

Mi smo položili na svaki drugi ruku iscrpljen. Dobio sam pravi zadovoljstvo iz mog vlastitog Amishi tetkica nebeski putovanje s mojim vlastitim Amishi tetkica.

To je početak. Počeli smo jebeni svaki dana i noći kad god vremena na raspolaganju.Ona me učio tajne seksa, umjetnosti i pozicije jebanje, ponašanja na krevet i još mnogo toga.

U vrlo ranim jutarnjim satima joj dan vjenčanja, ja joj darovitih Grand zadovoljstvo. Iako je novi za nju, kao dobro. Ona mi je dopustio da zajebavati joj djevica magarca za dva puta, a za oko jedan i pol sata. To je bio neotkriven mi se da kako bi bilo ugodno!
Danas je moj Amishi tetkica vjenčanju dan želim predstaviti nešto posebno za nju, jer joj čovjek nije ovdje sada (SIS i ujak otišao vanjska strana za jedan od naših rođaka obljetnice ranije sam rekao da) Ja sam čovjek joj maca i cijelo tijelo. Ovaj put posebna poslastica dat ću joj rano jutro sam probuditi se i operite lice, četkanje i ostale dnevne rutine učinio onda otići do kuhinje nalazi se Amishi tetkica-priprema break brzo za nas.Okrenula se prema meni i pitao me se da ste imali dobar san med. Yeh. Amishi teta to je klopka spavati dugo dana nakon hvala puno tetkica Amishi. Isto kao i mene med. "Sretna godišnjica Amishi tetkica" Zgrabio sam njezina velika tits i poljubi joj usne kao ljubavnici.Oh nego moj najdraži nećak voli "Što stvar koju me čuva kao dan vjenčanja sadašnjosti.To je Iznenađenje Amishi tetkica ako želite ovaj put sam spreman. Naravno, moj nećak med. Daj mi to. Ok, zatvorio oči Amishi tetkica ona zatvorila oči odjednom sam podignite suknju, ona je otvorila oči Što želite brusiti ovaj ranih jutarnjih sati što je nagradu vas je donio na mene. Amishi tetkica koji pokušavaju prikazani za vas

Što je moje malo dijete želite da vaš Amishi teta maca ranim jutarnjim satima da je potrebno vrlo Amishi tetkica redu je lift i uklanjanje joj haljinu i zgrabite moje ruke dovesti do njezine sobe. Tada je legla na krevet i proširiti dio bedra tamo joj nebo vrata otvorena za moj štap crvenkaste boje debele usne me pozvati da zajebavati moj penis je kao čelične šipke, neću čekati sam maknuti moj gaće i majicu tada popeo na njenom tijelu.Oh med ne prvi zajeb prvi uzeti neki vanjski igrati onda samo uzmi ga u svoj Amishi teta maca je kako bi se jebati ženu preselio dolje joj maca svoje mošusni miris kick na glavu mi se sviđa miris joj maca.

Nagnuo sam se nad jednom i lizali usne, a zatim ostale. Bila je tako mokro već, ali sam morao jesti ovom veličanstvenom stvar. Amishi počeo cviliti, predvidjajuchi my glad, rukama našao glavu i počela izvoditi svoje prste kroz moju kosu nagovaranje mene za početak hranjenja Njezina vagina okusio tako dobro. Ja preklopnih na to kao mačkica i to pojeo kao čovjek gladuje. Njezina writhing oblik mi je rekao da je moj službe su samo ono što je htjela i ja se morali boriti da se ne iskoristite moj pulsirajući kurac. Sam zaglavi prst joj mokro u rupu, a zatim dva. Mogao bih reći da je bila blizu orgazma, tako sam pokupila tempo s mojim prstima i moj jezik. Kad sam osjetio prvi stisnuti od Amishi teta maca, ja zaključana na nju klitoris. JA ran moj jezik po svojoj puf razrez, u procesu stroking joj klitoris s vrhom, te je počeo na krilu svoje unutarnje butina polako liže svaki trag joj vlažnost pridržavaju bedrima. Sam mogao osjetiti um-puhanje miris njezina spola. Ja lizali gladak kosa pokriva joj cuntlips, uživajući u okusu njezine sokove. Voljela sam jesti maca posebno Amishi teta maca okusili nebeski ... to je ono što sam osjetio ... vjerojatno zato što jedan ne dobiti priliku da sisanje svoje Amishi auntys maca ... ili je vjerojatno da je više zabranjeno nego bilo koja druga maca lizali sam imao do sada .

Ona je vrisnula: "O, moj Bože! Ja sam cumming, ja cu --- mming SADA !!!!! Brže, brže, brže, brže !!!!!" Jedva sam mogao držati usta na nju kao ona bucked okolo. Morao sam ju hvatati za noge i držite na dragom za život samo do kraja pleasuring sam počeo. Moj jezik ponovno otputovao natrag na nju maca usne, sisa joj veći od prosjeka klitoris. Tetka squealed s oduševljenjem. Uzeo sam joj klitoris između mojih usana i grickaju na to ... tetkica moaned i njeno tijelo twisted s oduševljenjem. Odjednom, njeno tijelo Kočilo ... joj noge clutched moje glave ... čvrsto joj tijelo quivered s blistava napustiti. Njezina jaukati je bio toliko glasan Konačno, nakon što se činilo kao sati, ona je gurnula lagano na mojoj glavi. Njezina pička pulsira nekontrolirano i ona ispunjena moja sisa jezik sa svojim svježim medom. Ja pohlepno posisala svaka kap to. Ona je okusio tako dobra da sam htio nastaviti, ali. Kad joj je orgazam oslabio, ona je tijelo ode šepati. Ona je objavio svoj stisak iz moje glave i spušta nogu na krevet. Ja povukla moju glavu i pogledao u nju ... moje usne bile smacked s njom nebeski sok, koji sam bio opijanje thirstily. "To je prekrasno" Nasmijao sam se na nju, "Dundo je jako sretan čovjek, a ja sam također" Nasmiješila natrag na mene ... disanje neizvjesno ... joj oči svjetlucav s čudnim sjaj.

Onda sam joj rekla "Turn tetkica." Sam snagu njeno tijelo na nju strane i prilagoditi sebi iza nje. U novoj poziciji, bio sam okrenut leđima ... moj penis u njezinu poking anus. Moje ruke polako putuje joj guza, nježno cijeđenje i objavljivanju joj zbijeno dinje. Joj dupe guzovi. To je velika veličine s narančastim boje mi se svidjela joj dupe guzovi kad se šeće svojim Jig-Jag pokreta oh koliko puta sam sanjala o masturbirati joj dupe. Sada je potpuno gola u mojim očima ispred ne mogu vjerovati su napeta i spužvasto. Opet, ja sam donio moje usne nad njom jedan magarac obraz i polako ga gristi i lizali kanal dupe i moj jezik okus slan okus njenog anusa volim ga poljubi dupe obraz teško. Moj jedne strane, lijevo desno joj dupe obraz i polako putuje na bedrima ...
Ona moaned olako. Podigoh joj nogu i nježno stavio mi kurac na hrptu između magarca i pička ... moj penis dodiruje glavu analni vrata. "Amishi auntyy sam goanna jebati u guzicu. Ja gumiran moj penis glave duž grebena.

"Ne ... ne ...!" Ona opirao. "Ne postoji."

Nasmijao sam se na nju tjeskoba. "Ne brinite ... Amishi teta to je jedan od druga iskustva vam dati" Dundo ikada jebati u guzicu "? Ona je rekla da voli uzimajući ga u dupe, ali njezin suprug moj stric mislio to je bio prljav i dokle god je brinuo o njoj maca, ona se nije obazirala. Sada ipak, on nije radio svoj posao pa ona je u potrazi za olakšanje i da kad ja to njoj dupe ona će se igrati s njom maca da bi sebe sperma. Rekao sam joj da je u redu sa mnom, moj penis nije kušao i šupak, ali to sigurno zvučalo zanimljivo.

Moji prsti miluje joj analni ulaz. Ja namašćenom joj naborane rupu s mojim pljuvati i prisiljeni moj kažiprst u njoj zbijeno rektum. Njezin anus je odgovorio istiskivanjem oko moje intruding prst. Povezivanje moje prste u njezinu vrućem ispucati od magarca,

Lube moj penis i magarca gore, dobio na sve četveronoške na krevet i rekao mi je da joj se moj prick tako da se ona mogla voditi u magarca. Stavila moj penis joj šupak, sam gurnuo, i to ne ide tako ja gurnula teško i on je otišao svi put u i njezin šupak djevica je kao čvrsto kao pakao. Amishi tetkica počeo plakati od boli kad se okrenula glavu natrag i vidio moj veliki štap pumpa na ulazu joj zbijeno šupak djevičansko se muči 8 inča. Ali to samo mi je okrenut na više i na kraju hrapavost brušene van i Amishi tetkica našao magarca zajebavati vrlo ugodno i između vrisak boli i stenje od užitka Amishi tetkica vrištale

"Oh, med ... .. y, tvoj me bole!"

Ali nemojte ga zaustaviti volim pokret u tu ne prestaju i to pumpa brže
Ohrabrenje je popuštanje mene previše snage zajebavati pa sam kretati brže i brže
Mmmmmhhh hhhrhrhrhohhhonnnnynnyn baš kao i ti zvuk dolazi iz usta i mislim da je zatvorila oči i ne gnjaviti o tome samo koncentrirati na mom Amishi auntys super veliki ja magarca jebeni poput magarca zajebavati da je bolje nego joj maca.

"Dublji med čak i" Nemojte prestati nećak. Ona yelped malo, a onda je rekao da je u redu, zajebavati joj teško i ja sam nastavila da zajebavati joj svjetla out. , Stvarno sam uživao magarca, to je bilo vruće i stvarno zbijeno na moj probadanja sam pumpa unutra i van, dok joj dupe šamaranje obraz.

Hoooooo! Yeaahh! Ohhhhhhh dragi meda to je divno ne dolaze sada brže i brže njegova nastavljena pola sata ona je još uvijek u doggy style ja bi joj orgazam ili tri puta ona bilo kojem trenutku propala u krevet znam da sam pod kontrolom da se sperma sam mislila nikada ne zaboravivši magarca zajebavati u ovaj dan posebnim godišnjicu dar za nju.Ona ga voli ona nikada zaboraviti ovaj dan. Ja ću doći u mrav vrijeme, ali želim to sperma u ustima želim vidjeti moja sperma je okusio vrlo ukusno pa sam polako prestao magarca zajebavati i ukloniti moj penis iz između velikih dupe guzovi moj penis je pun pokriti svoje rektuma tekućine i to je kremast boji i pao naš krevet list ona pretvoriti u mene i pitao što se dogodilo med

Ništa Amishi tetkica želim da se sperma u Amishi tetkica je slatko usta pa sam se samo drugi moga potomstva vaše nećaka sjeme dođe li vi to želite u ustima Amishi tetkica "Sigurno moj nećak ja ga želim u mojim ustima, maca dupe i cijelom mom tijelo stavite ga u Amishi auntys ustima med želim ga progutati Ja sam tako sretna ona zaglavi joj vruće jezik van i ona dotakne malen peehole. Ona je mokro s njom sline lizanje gomoljasti glavu s jedne strane do druge. Onda je ona otvorila svoju usne širok i uze penis glavu među njezine tople usne.

Moj penis gumb sjaji poput 500 volti žarulja ona gulped strpati kap od moj penis i polako sisao

"To je tako lijepo ... tako gust!" Ona je šapnuo pokušava izmjeriti opseg s njom hvat. Ona je skliznula joj ruku gore i dolje cijeli duljina osovine, od moj debeli krov od slame jet-crne kose svojim blistavim glavu.
Sam prisiljen moj penis duboko u njezina usta zbog čega joj sisa na geg za Amishi tetkica otišao. "Ahhhhhhhhhhhh ...!"

Tada sam smanjila moj penis i to nacrtao unatrag. Opušteno, ona groped bazu i uzeo preostale dužine unutar njezina usta.
Amishi tetkica dosegla ispod strši penis osovine i cupped my viseće lopte u ruci, miluje te ih cijeđenje kao ona sisati moj kurac.


"Lick moje loptice ... Amishi tetkica mmmmmm, ja grunted. "Uzmite ih u ustima."

Ona mi je dužan uzimajući jedan od moje loptice unutar njezina usta i siše ostavljajući vruće valova od čistoga bujne kroz moje tijelo. Ona je vodio njezin jezik po cijeli moj scrotum, kao što ona je svaku loptu u usta i to oprali oko. Zadovoljni sa svojim naporima ona ponovno preusmjereni joj pozornost na moj penis i to je u usta njezina.

Sam očajnički želio da se sperma u mojim Amishi tetkica u usta. Ona je isisan i lizali s rastom strast, cijeđenje moj penis prisilno objaviti pad precum koji bi mogli imati izgrađen na vrhu.

"Idem da se sperma u ustima. piti ga ... svaka kap to. "

Ja pumped moj penis dublje u usta njezina. Cijelo moje tijelo je postalo napeto s užitkom, a onda sam počeo ejakulirati u mom Amishi tetkica u ljubavi usta. Nastavak sisanče moj penis s lakoćom bez Najam bilo kap curiti iz njezinih usta.

Polako snagu ejakulacije oslabio i moj penis lupanje prestao unutar njezina usta. Ona je nastavila sisanče moj penis omekšavanje. Ona je pogledala u mene i dao sam joj zadovoljavajući jecaj.

Onda je ona dala to posljednji poljubac i pusti moj penis iz njezina gladna usta. Ona otvori usta prikazuje joj jezik pokriven s mojim trud. Nacrtao sam joj natrag u moju ruku i zasađena usnama preko njene i pokopan mi jezik duboko u usta sperma napuni. Voljela sam osjećaj jede svoju sperma iz mog vlastitog mama usta

Uživali smo u blagdan dok nije bilo ništa lijevo za sisanje. Konačno, mi razbio poljubac.

"Ohhh ... m mama", uzviknula sam. "Ti si veliki penis dojilja."

"Ja sam uzviknula. "Ti si veliki penis dojilja."
To je moja dužnost med li mi dati prekrasan dar obljetnicu pa sam vratiti neke vam da je sve.

Ja sam vrlo sretan Nećak imati fantastičan horny tetke poput Amishi, s velikim boobs i vrlo lijep, vruće i dlakav pička i lijepim velikim magarca. Hvala Bogu, on mi je dao zadovoljstvo uživanja sex sa mojim Amishi tetkica. 

понедељак, 18. април 2011.

Devojke upoznavanje Srbija

Vi ste na telefon, a ja ne mogu odoljeti. Ja sam pozornost na zvuk vašeg glasa, baš kao Peaches-the-mačka, i baš kao predispoziciju za presti kao što je ona. Vi sjedite u vašem stolici, bulji sightlessly na računalo monitor kao što razgovarati.

'Ah, dobro,' mislim, 'je ne u svezi s radom. " Čeznem  upoznavanje Srbija da te dotaknem i ja to učiniti, trčanje moj prst preko vaše gola ramena i prsa prema dolje.

Kao odgovor, prste kopča moj ručni zglob, i  facebook upoznavanje srbija cijeđenje čvrsto, podignite ruku daleko. Vaš druge geste rukom nestrpljivo, signalizacija 'pusti me na miru'. Ja sam miffed vaš odgovor, ja to priznajem. Sam povući moje ruke daleko i kretati stolica zahvatila noge, zarobljavajući ih među svoje. Možete mi dati intenzivan gotovo-odraza i nastaviti razgovor, oči bljeskanje upozorenja fejsbuk srbija upoznavanje  na mene. Koji sam ignorirati, naravno.

Sjedim na rubu svoje stol i podbočiti jedan od mojih nogu stavljanjem mi je noga na ruku vašeg stolac. Ti pucaj mi ljutiti pogled, ali oči su uhvaćeni od strane očima mi polako ublažavanje suknja moje sundress do moje bedro. JA trčanje moj prst uz moje glatke noge obrijan, do iznad koljena, a zatim prema dolje uzduž donje moje bedro. Moji prsti četka prepone moje gaćice i sam drhtanje i stenjati. Moje bradavice su iznenada teško i dugo, i ja mogu osjetiti val vlage unutar mene i oko moje klitoris.

Vi zasjesti u stolicu malo, ublažavanje kukove naprijed, crtež moje oči oticati raste tamo.Dobra. Ja sam u iskušenju da ispadne do koljena i vas izvući, ali si me odgurnuo jednom i ne želim da se desi opet, pa sam ostatak moja desna ruka iza mene i zasjesti protiv njega, ja osobno podupire. JA trčanje uz prst moje gaćice, masirati moj klitoris kroz tkaninu barijeru, pokušavajući gurnuti moj prst u mene. Vrlo brzo, moje gaćice su natopljene. JA donijeti moj ruku na moj pubis i klizanje prstima pod krpom, zadirkivanje mekana, obrijane kože moje nasip i usne.

Gledam kako gutate i teško zatvoriti oči, a zatim ih ponovno otvoriti, kao i ako su se bojali da propustite nešto. Ja pritisnite prst kroz moje usne i dati moj klitoris dobar zvrčka, što zauzvrat čini mi se izdisaj. Ja ne mogu pomoći, ja sam težak da se smiri, ali se osjeća tako dobro, da se električni šok od užitka. Ja skliznuti moje ruke dalje dolje, trčanje moje prste među moje usne, uživajući u vlažnosti. Ja skliznuti prst u moju rupu, samo palac ili dva, i to slip out, ponavlja sve dok moj hips žele lift off stol.

Ja mogu čuti tvoj glas: još uvijek se radi, ali oči su učvršćeni na mene, na toj tkanina natkriveni dio mog tijela, gdje sve akcije se odvija. JA odlučio je da sažaliti se na vas, i ja ustati od ruba stola i povući moje haljine iznad moje glave. Ja ga pitch preko ramena za zemlju u gomili nekoliko stopa daleko. Ja se okrene i ravnotežu protiv stol, koračni iz moje gaćice. Oni su mokro usisavanje, kao i oni slajd dolje mojih bedara oni ostaviti trag vlage. Ja korak od njih i ostavite ih polaganje na moje noge, razmišljam o tome što učiniti sljedeći.

Savijanje, ja ostatak moj lakat na radnoj površini i moja brada u ruci. Sam proširila moje noge razmaknute, i da imate dobar pogled, ja sam počeo sam dodir ozbiljno. Prste moje lijeve ruke muke moj klitoris, štipanje i ona valjanja i dok moj hips mužjak, a zatim skliznuti dolje u mene, spaja protiv moje kosti, što mi meškoljiti. Možda tri minute prolaze i znam da sam blizu dolazak, i znam, previše, da ne mogu doći tiho, tako da sam back off.

Ja još uvijek mogu čuti tvoj glas droning ali ja ne mogu dati riječi, kao moj vlastiti gospodje za upoznavanje užitak je previše glasno zujanje u ušima. JA premjestiti moj prst iz moje maca i pokrenuti ih uz moje dupe, dajući sebe žmarci. Moji prsti su tako gladak s mojim sokovima da ja nemam problema oglasi upoznavanje  vlaženja otvaranja tamo. S mojim srednji prst sam zafrkavati sebe malo, a zatim polako gurnuti prošlosti prsten mišića na moj drugi koljenicu. Pažljivo, pažljivo, ja skliznuti moj prst natrag i naprijed, uživajući frisson užitka da trenje mi pruža. Kada sam opušteno dovoljno, JA probati za drugi prst, a za manje od jedne minute, obje su u meni, polako.

Vaš ton promjena, a ja mogu reći da ste je završio razgovor. Servis erotski oglasi  Ja mogu čuti vas se kreće u svoj stolac, ali ja sam zavrsio u zadovoljstvo da dajem sebe primijetiti više od toga.

Odjednom osjećam tvoje ruke oko moje zglob, povlačeći prstima iz moje dupe kao što push moj ručni zglob gore, u malom mojih leđa. Uz vašu druge strane me gurnuti dolje na stol dok su moje grudi pritisne protiv njega, onda, sebi vodič u moje maca. Možete ugurati u mi je teško, prisiljavajući krik iz mene to je reagirao dugim, niskim stenjati od vas. Moje hipbones su slammed punishingly u desktop i opet dok ne počne zadovoljstvo nad-jahanje boli i moje tijelo produljuje. Ja stojim na prstima i doći do svoje slobodno ruku pod me na dodir moj klitoris. Ja ga samljeti punishingly, ja sam guranje prema orgazam pri svakom prolasku na mojim prstima. Vi i dalje funta u meni dok ne dođem, vikao je moje zadovoljstvo, moje savijenim leđima i moje lice crveni.

Možete izvući iz mene tako iznenada da sam stenjati u znak protesta. Tu je mali pomak u svoj stav i onda ja mogu osjetiti vas pritiskom protiv različitih rupa. Vaš penis je gladak i vas gurnuti glavu kroz s oštrim gurati koji donosi izdisaju od mene. Ja sam još uvijek drhti iz mog vrhunca, osjetljivi kao pakao, i pritisak od vas meni je intenzivan. 
"Polako," Ja izdisaju.

"Bio sam na telefonu", vi kažete gruffly u odgovoru, i naginje se prema naprijed, pritisnite još pola inča u mene.

"O molim", molim, počevši suze u mojim očima, moji prsti počinju raditi ozbiljno na moj klitoris opet pokušava preko vožnje bol-signali sa zadovoljstvom sam sebe. "Molim vas, ići sporo."

Vi natrag van malo i gurati opet, prisiljavajući svoj put u drugom palac ili tako. Oboje smo stenjati, i ja mogu osjetiti rukom još uvijek drži moj ručni zglob na mjestu drhtati malo. Ja se opustite i gurnuti natrag malo, i to je sve što trebate poziv da i dalje rade svoj penis u mene. Konačno ste sve u meni. Ja mogu osjećati vaše loptice pritiskom protiv moje prste kao što sam masaža moj klitoris. Ja sam teško disanje i brzo, a ja sam cvileći i oplakivanje, ali tako su vas.

I mužjak moje dupe protiv vas nekoliko puta, a vi se savjet. Vi uzdiše duboko dolje u grudima i početi slajd i od mene, branje gore brzina nakon nekoliko udaraca. Povlačenje gotovo sve na putu, te potisak duboko u mene, a ne kao otprilike kao što si učinio kada ste bili u mom maca, ali s nasiljem ipak suzdržano. Ona se osjeća nevjerojatno intenzivan, i ubrzo osjećam da je svojstven peckanje jedinstvena za graditi-gore od analnog orgazma.

"Ja ću uskoro doći:" Ja vas upozoriti, a štipanje moj klitoris, započeti stiskanja moje mišiće oko vas, mužnja vaš penis. Želim vam doći uskoro, trebam vas da se uskoro.Tvrdih i brzo orgazam diže iznad mene kao val, njegova krivulja obećavajući istovremeno analni i klitoralni klimaks. Ja mogu čuti sebe cvileći i hvata i prosio vas da dođete, a ja mogu čuti vas oplakivanje i hvata se u odgovoru. Nekoliko kratkih, teško udaraca i ja mogu osjetiti vas tensing iza mene, osjećam da je nemoguće oticanje i ukočenost koji signalizira orgazma, i onda dolaze.

Zvukovi koji dolaze od tebe su sve što mi treba da me gurnuti preko, a mi mišići stisnuti oko vas kao zadovoljstvo zrači kroz mene, što mi je vikati, cijeđenje mene vanjska strana, prisiljavajući gasps i stenje od vas, kao i zasljepljujuće intenzivan dvostruko orgazam role kroz mene.

Nakon toga, ti povuci polako i pažljivo iz mene i pomozi mi da stoje uspravno na klimavim nogama. Mi hoda stepenicama na svoj krevet i kolapsa tamo, ruke i noge isprepletene, i spavati. 

уторак, 12. април 2011.

Servis erotski oglasi


Sjedio sam u baru hotela imaju samo prisustvovali najviše strašno seminar na temu "Mobiteli -. Ultimate Customer Service Tool" označite samo - zvučnik zadržao se odnosi na "servis za upoznavanje oglasi srbija ", nego "služi", kupac. Možda je to moj ruralnim pozadini i sjećanja studs servisiranja kobila, ili možda je to činjenica da sam uspaljen kao pakao, ali svaki put je rekao: "usluga" Osjetio sam ovo ... probadanje. Osim toga, zvučnik je hottie! Ja bih samo naručio još jedno piće, kada svih gin zglobova u svim hotelima govornik ulazio Nakon što me je prepoznao od seminara, on mi se pridružio u baru. "Što mislite o seminaru?" Trebam li reći istinu? Uh, ne! Mogućnost spola rijetko je služio od istine. "Ja sam puno toga naučio." Nije u potpunosti laž s obzirom na sam naučiti da bez obzira koliko dosadna seminar je ako govornik je vruće, ne mogu smočiti. On je gotovo činilo iznenađen, "Stvarno? Što ste naučili? "Da imate najdublje smeđe oči koje sam ikada vidio." Nasmijao se pomalo nervozno, naručili piće i odgovorio: "Ja sam telefon prodavač, a ne stvarno javni govornik, pa sam se bojao servis za upoznavanje oglasi srbija 
moje prikaz možda su malo suhi. ". Pa, ne znam o prezentaciji su suha, ali sam siguran nije bio" On je oklijevao, a zatim se nasmijao stidljivo, one velike smeđe oči samo moje probio. Razgovarali smo i pili, i dobio sve koketni. Onda moj telefon je zazvonio. Dobio sam ga van da ga isključiti, ali da rijetko se koristi, ja fumbled. On je uzeo moju ruku i ja vođena prema završava poziv. "Ja prodati telefone. Trebate novi. "Za kojeg sam odgovorio:" Ja bih volio vidjeti tvoje .... "Kao što je ruža ostaviti primijetio sam nešto drugo je uskrsnuo kao Gospodarice domine  dobro. "Uhhmm ..." Ja dahnu. On sheepishly zatvorio svoju jaknu i otišao prema liftu. Ja nestrpljivo slijedio.Vrata otvorena prazan auto, hvala bogu! Budući da je na gornjem katu, ne znajući gdje mu je soba bila, i žele najduža vožnja je moguće, ja gurnula "1" na kojoj je pitao, "Going down?" Umjesto da mu odgovorim sam odlučio da ga pokazati. Ja wrangled njegov kaput dok ne pao na pod. Onda sam izvukao ga je blizu mene. Ja povukla u svoj dres repovima dok su bez njegove hlače i nastavila da se presele svoje tregeri od off njegova ramena. Volim tregeri, seksipilnije nego pojas i puno lakše za manevar. Nježno i polako sam klizila niz moje ruke ruke sve dok nisam došao do hlače. Sa povećanjem pritiska JA ganut moj ruke od bokova do svoje zatvarač. U ovom trenutku, ja sam kleknuo. Ja masirala oticati u njegove hlače za nekoliko minuta, a zatim grozničavo unzipped njegove hlače. Vidio sam plodove mog rada klepave ispod par boksera. Mmm ... volim boksači.Oni ostaviti nešto i za maštanje. No, sa svojim prekrasnim erekcijom prije mene i nije potrebno puno mašte! Prišao sam mu bokserice kao da sam bio odmatanje prisutan.Sretan Božić za mene! S jedne strane sam se preselio svoje gaćice na stranu. S druge strane - i izdisaju - Ja Dobavljeno iz svoje skrovište najviše amazing penis.  "O, moj Bože!" Što učiniti prvi?! Nisam mogao čekati! Počeo sam s poljupcem na blistavim i savršeno okrunjena glava. Pogledao sam gore i mogu reći da je već uživaju ovaj. On moaned u dogovoru. Sa moje desne strane sam držao struk.  servis za upoznavanje oglasi srbija 
S moje lijeve Ja čvrsto shvatio njegov penis. Polako sam lizali moj put od vrha glave do baze vratila gdje sam nježno odvlači na njegove kose s mojim zubima. I onda se preselio natrag gore i kružio glavom sa mojim jezikom. Sam ga htjela u usta! A ja dobiti ono što želim! Bilo je skoro više nego što sam mogao uzeti u ali jednom grlu skrasio sve je bilo moje, da raskošnih, lupanje pijetao unutar moje vlažne topla usta. I onda se preselio usta do vrha njegov penis i dok još uvijek drži svoju struku s jedne strane čvrsto sam uhvatio vratila s druge strane. I onda krenuo usta gore-dolje gornjoj polovici njegov penis. Opet. I opet. Kao što sam radio na gornjoj polovici s mojih usta sam pumpa donjoj polovici sa moje ruke. Tada sam održao njegov penis stalno dok sam ja polako lizali cijeloj dužini njegove vratila od dna do vrha i natrag dolje. Onda gore i dolje opet. Kad sam dosegla baze vratila nisam prestati.  Gospodarice domine JA je zadržao ide dolje dok sam imao jedan od njegovih savršeno oblikovan kugle u mojim ustima. Mmmmm. Još uvijek sam imao jednu ruku na njegovu osovinu tako da sam koristio moje druge strane masaža druge njegove lopte. Tada sam progutao svoju veličanstvenu penis s mojim ustima. JA je zadržao ide dolje. I gore. I dolje. I gore. Preko. I više. Sisanče i pumpanje. Kretao svoje bokove u ritmu mojih usta. Morao je zatvoriti se u cumming jer sam bio! Pogledao sam se u njegove oči. Oni su bili zatvoreni, glavu naginje unatrag, "Ohhh ..." pobjegao usnama. JA je zadržao pumpanje i sisa. "Ohhhhh ...!" Postao glasniji i učestaliji dok konačno on zabode u usta i došao. I proguta većina njegovih upoznavanje oglasi srbija  toplih slatkih sperma, ali prikupila neke iz mojih usta, mi je otvorio bluze i masira uzdah u moje grudi. Moje bradavice su hard rock i postao je još veći kad u tom trenutku sam došao, squirting moje vruće sokovi diljem još uvijek kreće liftom. Boga, osjećao sam se nevjerojatno! Od pogled na njegovo lice, on je učinio, previše. Sjeo sam natrag na petama od moje noge za minutu a zatim je ustao dok kopčanje moju bluzu.Lift je napokon dolje svi put. Sve sam mogao misliti bila je: "Hvala Bogu za visoke zgrade i kupca-servis prodavatelji!"

понедељак, 11. април 2011.

Gospodarice domine


Čitala sam poruku, pošiljatelj mi je rekao da su bili jako uznemireni moje riječi. Odmah sam napisao leđa zahvaljujući im za njihovu ohrabrenje i pitao su mi reći sve o tome kako su bili pogođeni. Odmah je napisao leđa da ih meškoljiti i osjećao jako dobro, nešto što nikada nisu imali prije. JA je pitao ako ta osoba bila muškarac ili žena. Rekla mi je "Vaginini" pa sam znao da je to dama, a onda sam dobio pomalo uzbuđena.
Dani i ja pisao često natrag i naprijed za dana na kraju, svaku priliku sam gospodarice domine  dobio. Ona mi je govorio o tome kako se osjeća, kako je njezina vagina bila uzbuđena, ja sam joj rekao ono što sam osjetio, i kako želim raditi stvari koje joj ona može kao što je dobro. Pa, nakon nekoliko vrlo intiman e-mailova, rekla mi je da je 18 godina. Oh-Oh! Bio sam 44 i ja sam znao što bi to moglo izazvati za mene. Zatvor. Oh wow, znao sam morao izrezati ovu off i brzo.
Onda je ona napisala natrag da će ona biti 18 u tri dana. Humm!
"Sada kada bi mogao biti zanimljiv." Mislio sam.
Ja vijećanja o tome za neko vrijeme onda je gospodarice oglasi  poslala svoje odgovore, uključujući i "Sretan rođendan" žele. Ja sam definitivno bio uzimajući zainteresiran, pa sam poslao joj odgovor da sam bio u braku, koje sam, da vidimo kakav efekt će to imati na nju. Stvarno nije stvar u njoj uopće, rekla mi je da je djevica i želio ostati na taj način, ona pogađate, nije znala. Poslao sam joj neki erotski e-mailove koje je ona stvarno volio i činilo se da sići na, te je otišao na za dana i dana. Imao sam zadatak sam morao obavljati za tvrtku gospodarice price  i putovao više to učiniti za oko 7 dana vraća kući malo ranije iz zadatka.
Kad sam doma, bez nečijeg znanja da je moja supruga smo nastavak pisanja za neko vrijeme, ali sam imao osjećaj je bio uzimajući stvarno antsy i ja pokušao to cut off prije nego što gospodarice domine  smo dobili više uključeni. Ona je nastavak čitanja moje druge erotske priče, a ja mislio da je ona stvarno bio uzimajući uključen čak i više. Sam ga osjetio u svojoj mail, i rekao sam joj da mi stvarno treba "cool" to i ja ne želim da se više koji su uključeni s njom.
Dobro! Nema sreće. Došao sam do točke da sam znao da sam morao učiniti nešto s tom stvari događa između nas. U jednom od mojih pisma sam joj rekao da se vraća na Waukegan, Illinois biti s njom za nekoliko dana, ako je to ono što je htjela. Ona mi je dala njezin broj telefona i sam je nazvao. To je ono što je htjela i ona htjela to stvarno loše.Ona je našao mjesto za mene ostati, a ja hopped zrakoplov za Chicago na Ruse sam posao tamo pa moja supruga ne bi osumnjičeni ništa.
Stigao sam u ranim večernjim satima, našao motel za seks  i njezina naziva. Tamo je stajala na vratima moje sobe, plave kose prelijevaju preko ramena, plave oči, tanak savršeno tijelo, široko pozivajući osmijeh na njezinu meke usne. Dani je prekrasna mlada žena, nije ni čudo da nije poslao mi je sliku o sebi, iako sam tražio u više navrata za jedan. Ja bi uspaničili znajući što će se dogoditi između nas. Djevica? Wow! Zar ne znate što učiniti u ovoj fazi igre, ali je bila spremna probati moj najbolji.
Sam je uzeo u svoje ruke, zatvorila vrata i tiho joj pokupila u mojim rukama, zatim joj nježno položen na krevet.
"Oh! Bill! "Ona je udahnuo gleda u mene.
Gledao sam je gdje leži njezina suknja sastavljena preko koljena koje su podigli malo i šire otvoriti nešto. Dakle, otvoreni i spremni bez savjet od tjeskobe. Sjeo sam na krevet, skinula cipele, gumiran joj noge sa svojim rukama zagrijavanje, a zatim protrlja svoj teladi do koljena vrlo čvrsto.
"Dobro je biti s vama, Dani".
"Dobro je biti ovdje konačno." Uzdahnula je. Ležala sam pored nje i njezina je uzeo u naručje i poljubio mi prvi put, vrlo nježno na prvi onda više strastveno. Ona je gurnuo joj čvrsto tijelo uz moje. Znala sam htjela ono što sam htjela čak i bez razmišljanja o tome.On je otišao na dovoljno dugo za oba od nas.
JA traženje pod suknjom i našao delikatna nasip ispod njezine gaćice, meke stidne dlake uporan pod svile pokriva. Ja pratiti moj prst uzduž obris joj stidne dlake nad drhtavim nasip kao što je podigao jedno koljeno gore kao visok kao ona je mogla i širiti ga otvoriti za mene to istraživati, kao što ću. JA je uzeo prednost od ove akcije, sam pružio elastične uzduž nogu rupu svoje kratke gaćice, otkrivajući vlažan komad kose i ispod moje ruke tražili iznutra. Bila je više nego spreman za mene, znala sam. Bez riječi, ne šapće, znali smo da pravo zatim. Uzdaha, i disanje nježno kao što sam tražio i osjetio djevica maca u svojoj ruci.
Znao sam da je ona htjela da budem nježan. Imao sam ikada razloga kako bi se ugodno za nju. Sam povukla malo na nju gaćice, ona ustade da mi ih maknite joj bedra i bacanje ih na podu pokraj kreveta. Ustao sam pokraj kreveta, unbuckled moje hlače, i maknuti moj džokej gaćice u svom pogledu objavljivanju moj penis koji je stajao lupanje ispred nje. Ja valjane natrag u krevet s njom jer ona posegnula za moj kurac i to clutched u njoj malo rukom.
"Oh! Bill! "Ona je buljila u njega za nekoliko sekundi, ona milovala nježno a zatim ga je uzeo u obje ruke i to masira, gledajući ga lupati i udarati.
"Vi kao da?" Ja wheezed.
"Oh! Dopustite mi da ga dirati. Ja nikad nisam dotaknuo jedan prije. "Ona prosiktala.
"Touch sve što želite, baby!" Ja sam položio natrag za nju da se ispitaju dok sam dosegla preko i našla sada pokisao mokro razrez i pomiluje gore i dolje unutar nalaz joj kaljenje klitoris.
"Za djevice, ona je stvarno spremni." Pomislio sam kao što je ona nastavila je milovati, tada se osjećam joj slatke usne umotati moj penis u usta i nježno sisati glavu. Unaprijed se je oozing iz glave, a ona je isisan iz mene, savoring njegov okus. Okrenuo sam se moje tijelo oko kako bi mogla imati bolji pristup moj penis, a ja joj stidne dlake s kojima se suočavaju kao i moj usta lutao joj slatka maca i pronašao mokro prorez sa mojim jezikom. Sam uživao u bogatom mokra, slatka mirisna nestajati izlazi iz njezine vagine, a to isisan iz nje. Ona oscilirao prema mojim ustima, osjećaj ga nježno sisanje i dira joj unutarnju jezgru.
"Ohhh! Myyy! Goddd!. "Ona dahnu i osjećao sam se njeno tijelo drhtati pod mene. Ona quivered malo više, bedrima otvorio šire, moj jezik skliznuo više slobodno nad njom klitoris, onda sam osjetio joj podići joj guzu gore s kreveta i nasilno dahnu glasniji sada, kao što je objavio svoj prvi orgazam u moja usta. Domino gospodarice On usta se vratio u moje lupanje penis dok je sisao čak i teže sada je objavila svoj orgazam.
Dospio sam dolje uzeo joj ramena i stavi natrag na jastuk, valjane moje tijelo na vrhu njezin, pao je moj pulsirajući alat između nogu da klizi duž split vrlo čvrsto. Ne ide u samo ostavljajući joj osjetiti snagu uz nju pukotina. Ja humped nekoliko puta, ona se tresao pod mene. Moj penis je oko spremni da eksplodiraju, ali sam održavati. Ja pomiluje joj razrez nekoliko puta, ona uzdahne ispod mene i valjane bedrima protiv mene, gore i dolje, lijevo-desno.
Nisam mogao držati ga bilo više, znao sam. To je bio idući u ići u. htjela sam da ide u.
"Dani! Oh Dani! "Ona je pogledala u moje poluotvorenim očima. Ona je htjela da ide u.
"Da! Molim te! Da, Bill! Molimo, sada! "Ona se izjasnio.
"Vi ste stvarno sigurni?" Prošaptala sam.
"Da!" Ona ponovno izjasnio. Ona je podigla bedra do moje lupanje izbočina znajući što će se dogoditi.
"Sada! Sada! "Ja sam podigao malo ostavljajući moj penis kap joj otvaranje seks kao što sam osjetio glave odvojene stidne dlake, kliziti iznad vrlo mokre otvor, pritisnite u njoj vrlo blizu-dolikuje skrivati. Kao što je glava odvojena prolaz za prvi put uronjen u nju jer ona wailed pristanak i uzeo ga cijeli lupanje pijetao u jednom masivnim progutati podjele nevoljko himen i proteže mekani zidovi njene vagine. Prolaza prilogu moj penis unutar poput prstiju pripijenom rukavica.
Osjećao sam joj nježno treperenje jače, osjećala moja lučna penis lupanje iznutra, kao što  domino dame oglasi je ponovno dosegla vrhunac, ona ruža, njeno disanje je dobio jači i jači.
Ona shuddered jednom tada povika kao ona opet dosegao ogromnu orgazam,
"Ohhhh! Billlll! Oh Bill. Učinite to! Give It To Me! Nemojte prestati. "Njezina vagina masira svaki centimetar moj penis sa svojim pulsiranja. Nije trebalo dugo za mene to osjetiti moje loptice napeta i osjetio izbacivati ​​žuriti dolje moj penis i ispljunuti njegove opterećenje na njoj lupanje vaginu.
Ona nije mogla reći je bila djevica bilo koji više. Ona je bila deflowered s mojim venama teško hard penis unutar nje arching čvrsto. Ona je plakala tiho pod mene osjeća strast i 

петак, 8. април 2011.

Domino gospodarice

Došao sam kući s posla umoran kao pakao, ali domino gospodarice  sam bio potpuno iznenađen vidjeti svijeće zapalili i čuo mekom glazbom.
"Hej baby, ja sam doma" Nazvao sam od vrata kao što sam pala moje torbe i nastavio pronaći moj muž. Ja hodio prošlosti kuhinje u blagovaonicu i pronašao bilješku o tablici koja glasi: Potopiti vaše probleme daleko i glave do kupaonice. Moj ogrtač i papuče bio stavljen na stol pored kartice.
"Umm, što je on do?" Pomislio sam kao što sam grabbed moje stvari i zaputio se u kupaonicu. Ja zgazi u kupaonicu kako bi pronašli kupka izvučeni za mene i lila peddles škropili preko vode.
"K vragu Moram dobar čovjek", rekao sam glasno kao što sam uzeo u svoju odjeću i ušao u kadu. U kutu kade na polici su povez preko očiju i imajte na umu da glasi: uzmi svoje vrijeme beba, sjediti leđa i uživati. Kada se dobiti stavite na Vaše haljinu i doći dolje. Ja natopljene u toj kadi tako dugo da je voda bila hladna. JA je dobio vanjska strana, staviti na moj ogrtač i krenuo dolje. Sva svjetla su isključena, svijeće ispuhivanje zraka, a tu je i novi CD u. R. Kelly je igranje u stereo u blagovaonicu tako da sam krenuo prema gospodarice oglasi  glazbi. Devon je sjedio za stolom. Na stolu je bila boca tučeno vrhnje, med, višnje i čokoladni sirup.
"Prokletstvo" je sve što sam mogao reći gleda na svoje širenje i njegovo tijelo. Ovaj čovjek gospodarice erotski  oglasi je tako prokleto seksi i on mi je plijen.
"Legao na stol", on me uputio, a uzimajući moje haljine off. I neka moja haljina pada do poda i dobio na stolu polaganje natrag on me upitao: "Kako je tvoj dan?"
Onda počeli sprej šlagom na i oko moje grudi penje dolje moj želudac i nad mojim maca. On je to učinio isto s čokoladom sirup. Nakon što je završio primjenom preljevima počeo u vrhu po meni ljubljenje i lizanje svoj put prema dolje na moje grudi.
"Umm" Ja moaned i on me je pitao: "vam se sviđa ovo pravo?" Liže se preljeva iz mog trbuha, zabada svoj jezik unutra moj pupak i lizanje svoj put dalje prema dolje. Nije bilo drugih riječi da bih mogao koristiti opisati kako sam osjetio, ali prokleto. On je sve od mene lizali prije tarifni između mojih nogu, a on je otvorio moje noge i pogledao me.
"Jeste li sigurni da želite mene jesti da do?", Upitao je "pakao yeah!"
Odgovorio sam, a on se nasmiješio. Ja nikada nisam imao da će mu dati naputke o ide dolje na mene. Ovaj čovjek točno zna što on radi i on to pravo. Počeo je nagnut prema naprijed u stolici kao da je idući u uzeti lizati, ali je sjeo natrag i ja pitao, "što su u radiš?" Znajući da je igrao sa mnom, on me je htio da mu reći koliko sam ga htjela.
"Vi ne stvarno me žele," rekao je smiješeći se: "Samo sam trebao ići u krevet upravo sada."
"Jesi li ozbiljan, beba je vrištala za vas", rekoh mu promatrajući njegove oči svjetlu gore.On voli da čuje koliko ga želite, on je ustao i lizali mu put do mojih usta onda natrag dolje na moje bradavice. Ja moaned kada je izložio svoje bradavice sa ovim jezikom. On je napravio njegov put prema dolje između mojih nogu i sjeo. me grabbing moj struk on feasted na moja maca. Lizanje moj sokovi i preljevima.
"Oh, shit beba", on mi je spreman da se sperma i nije ga lizati off sve još. Zgrabio sam leđa njegove glave, a on je otišao raditi na moj klitoris. U te se on probed svoj jezik u moja maca preklapanje gore sperma da iscurilo. "Ja sam o da se sperma baby" Ja lučnim mojih leđa od stola kada je počeo žvakati na moj maca teže, sisanje na moj klitoris i ljubi moja maca usnama. Došao sam nakon što je njegovo ime piše na moja maca je s jezikom. Otišao je dolje na mene sa samo pravo iznos sile mi slati divlje."Recite mi koliko vam se sviđa ova beba", kazao je u sredini ljubis me.
"Oh baby volim ovu toliko sam uspio izaći između stenjanja. Počela sam se vratiti gore, jer to je bio samo da je dobar. Više Pokušao sam više on lizali i vozio mene ispucan."Ako želite da biste dobili daleko od mene reći mene da se zaustavi", rekao je kako je zapeo njegov prst u mene i rukom 'doći ovdje' masiranjem moj g-spot. Lizanje na moj klitoris i mene ukazivanje on mi je rekao da mu reći da prestane opet.
"Oh, ne prestaju beba", "sranje!" Vrisnula sam što sam došao i opet urušavanja na stolu."Ja ne mogu uzeti više beba" Rekao sam mu pokušava da mi uzme dah.
"Oh, nisam završio s tobom ali ipak beba", rekao mi je povlačenjem dalje od stola klizi u mene s ovom penis hard rock. Holding obje noge preko ramena je gurnuo u mene sa sporim koracima. Ja moaned kada je skliznula i polako izradu moja maca moliti za njegov penis. Sporiji je otišao više moja maca vrištala da se popunjavaju svi od njega. Ja izgreben pakao vanjska strana od njegov leđa kad je stavio moje noge prema dolje i počeo ubrzavanje njegove tempo. Tada bi se usporiti i da će postupno raditi svoj put natrag do brzine. Ja sam ga izvukao iz mene i njega sjedila u svojoj stolici ga straddling.
"To je ono što sam pričaju bout ma", kazao je miluje mi grudi kao što sam ja eased na vrhu njegov penis. On neka se jauk kad sam počela mljevenje na vrhu njega. Ja sam održao i brušene na zvuk R. Kelly dolaze iz zvučnika iznad nas.
"Oh sranje!" On moaned kad sam počela gristi njegovo ušna školjka, sisanje i lizanje niz njegov vrat. Zgrabio moje dupe i počeo mi raditi brže na vrhu njega. Gurnuo mi je teže i teže na njegov penis dok mi samo stan počeo zajebavati. Ja usporen tempo dolje neki jer nisam želio da sperma još.
"Bolje je ne sperma još" Rekao sam mu bez daha.
"Ne brini dijete, nisam o tome da se sperma. Držite jahanje moj kurac ", kazao je klizanje ruke pod moje dupe me vuče gore. On me je iskakanje moja maca na vrhu njega.
"Ovo je moj kurac zar ne?" Pitao sam ga kao što smo ubrzali tempo malo
"Da, to je tvoj kurac i to je moja maca", rekao mi je stavljajući svoju desnu ruku u sredini mojih grudi me ljulja.
"Ja sam o da se sperma opet," rekao sam mu i on ustade s nogama oko bokova. Sam mu održao oko vrata i počeo mi pada dolje na njegov penis kao što sam počeo da se sperma. Vrisnula sam mu ime tako glasno, ali on još uvijek nije zaustavio. Moje tijelo tako teško drmati dok sam došao po cijelom njegov penis. Moji orgazmi su dolazili blizu kao kontrakcije sam došla još dva puta prije nego je mene stavio natrag na stol i počeo da praska pakao vanjska strana od mene. Počeo je znojenje obilato, ona curila iz svoje glave na moj želudac. On je otvorio moje noge i drži obje moje ankles i počeo na mene teško. Vrisnula sam, jer osjećao tako dobro. Cum seeped iz mene, niz moje noge, na stolu. Do vremena kad napokon dođe meni bio sam toliko umoran, ali je zadržao ga daje za mene. On je zadržao stroking spor kao što je on moaned dok je njegova sperma mi je napunila i počela prosuti strane njegov penis. Nagnuo sam se i malo ramena, jer sam počeo da se sperma ponovno. On je stisnuo bazu njegov penis i zadržao ga dajući mi do moja maca prestao ugovaranje oko njega, a on je izvukao i zaglavi dva prsta u meni masirati moj g-točka opet. On me je ubojstvo sam mislio to ja osobno, ali se osjećao tako dobro.
"O, moj Bože beba" Vrisnula sam dok je gledao u mene i nasmiješio se.
"Ne dam ti ići sve do li mi dati još dva," Rekao mi je zabadanje prste duboko unutra škakljanje moj g-točka na putu van. On fingered me tako jako, sperma počela slijevati iz moje maca. Počeo oplakivanje sa mnom kad je vidio kako sam bila mokra i tvrdi kako sam bio brušenje na prste. On mi je poslao preko vrha kad je zapela u treći prst, a ja je došao preko njih. Onda je on iskoristio svoje druge strane patiti moje bradavice, nakon nekog vremena došao sam na njega. Ja pala s nema energije na vrhu tablice s toliko sperma pod mene. Gospodarice oglasi Srbija
"Lets go uzeti tuš beba", stroge gospodarice  rekao mi je u stojećem položaju.
"Ne mogu hodati", rekao sam mu kako je počeo osmijeh. Moje noge nisu imali više osjećaja u njima, tako je meni pokupiti me odvesti gore i stavite me u tuš s njim. Mislio sam da nakon što naše doba dole on će me ostaviti na miru, ali on nije. On me je podigao zid i ušao u moju maca opet. Mi smo jebeno pod tušem dok je došao u meni opet. Njegova sperma curila iz mene i niz moje noge do noge.
"Ne želim da me držati u sebi?", Upitao smirking kao što je stroge gospodarice  on pokriven moja maca rukom kao da se zaustavi njegova sperma iz kapanje. Nakon što smo završili pranje oboje smo položili u krevet. On je završio svoju ruku oko mene i spooned sa svojim bedro preko mina. Oko sat prošlosti i ja sam ga osjetio me poking opet.
"Što je stečen u baby?" Pitao sam kako je postignut oko golicati moj klitoris. Odvajanje moje noge on mi je ušao s leđa i počeo lupanje pakao vanjska strana od mene. Držao sam na čvrsto uzglavljem s moje desne strane, a ja uhvatio boku s moje lijeve strane. On je bio davanje mene trening života i luda stvar je uživao sam u svakoj minuti njega. On moaned u moje uho thunderously kao on pomiluje unutra i van. Došli smo zajedno i on je izvukao,  stroge gospodarice a mi oboje zaspali kao što smo bili. Probudio sam se rano ujutro i otišao u kupaonicu da se opere se, nakon što sam izašao očistiti njegov penis off. Kad sam bio gotov on se probudio i dao mi je najveći poljubac. Lizanje oko moje usne i vrat, on je počeo ljubiti moja prsa dok me prevrtanja. Onda je on počeo ljubiti dolje moj želudac tarifni dolje da moja maca.
"Još uvijek niste imali dovoljno?" Pitao sam ga dok je gledao gore na mene i nasmijana, kazao je,
"Baby, znaš da sam dobio slatki zub."